Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Διευθυντής περιφερειακού ιατρείου επί 13 χρόνια με πλαστό πτυχίο

Δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του διευθυντή Γενικής Ιατρικής του Πολυδύναμου  Περιφερειακού Ιατρείου Σκύρου, καθώς επί 13 χρόνια ασκούσε τα καθήκοντά του χωρίς να έχει πτυχίο ιατρικής....

Πρόκειται για τον Ιωάννη Καστάνη, ο οποίος αποπέμφθηκε από τη θέση και αναζητείται. Η υπόθεση ήρθε στο φως πριν από δύο χρόνια, μετά από καταγγελία πολίτη.
Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και υπεγράφη η απόφαση της αποπομπής του. Ο Ιωάννης Καστάνης έκανε καριέρα στο ΕΣΥ με πλαστά πτυχία από το πανεπιστήμιο Ρώμης La Sapienza.
«Φαίνεται ότι υπήρχε κάποιος αδικαιολόγητα μεγάλος πλουτισμός του συγκεκριμένου γιατρού που ελέγχεται με ποιο τρόπο συνέβη», απάντησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις πληροφορίες που θέλουν τον γιατρό να διαθέτει φεράρι και τζετ.
Ο υπουργός Υγείας ανέφερε πως από τα τέλη του 2013 οι υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας έχουν ξεκινήσει έναν ενδελεχή έλεγχο της γνησιότητα των πτυχίων. Όπως είπε μια διοικήτρια έχει ήδη αποπεμφθεί λόγω πλαστότητας πτυχίου και ενδέχεται να υπάρξει τις επόμενες ημέρες και μια δεύτερη παρόμοια περίπτωση.
«Από ό,τι φαίνεται έχουμε και κάποια επιπλέον ευρήματα σε κάποιες άλλες περιοχές της χώρας», πρόσθεσε, ενώ γνωστοποίησε ότι θα ακολουθήσει έλεχγος των πτυχίων ξένων γλωσσών.
http://tvxs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου