ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

Γιάννης Αγγελέτος- Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας - ΄΄Η Στερεά σε νέα τροχιά΄΄ - Βαγγέλης ΑποστόλουΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ

Αρχιτέκτονας μηχανικός, Πανεπιστημίου Φλωρεντίας Ιταλίας, 

μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. 
Μιλάει Ιταλικά και Αγγλικά.
Γεννήθηκε το 1955 και μεγάλωσε στην Ιτέα.
Είναι παντρεμένος με την αρχιτέκτονα μηχανικό Πάτρα Θεοφίλη και έχουν δύο γιους....

Επαγγελματική εμπειρία
Μετά τις σπουδές και τη στρατιωτική θητεία εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και δούλεψε σαν ελεύθερος επαγγελματίας ασχολούμενος με τον πολεοδομικό σχεδιασμό.
Το 1992 επέστρεψε στην Ιτέα καί μαζί με την γυναίκα του συνέχισαν να εκπονούν μελέτες σχεδίων πόλεων ( Πολύδροσο, Μοναστηράκι, Χρισσό) και πράξεις εφαρμογής ( Ιτέα, Κίρρα) αλλά και μελέτες – επιβλέψεις οικοδομικών έργων.
Για μεγάλα διαστήματα υπήρξε μέλος της Αρχιτεκτονικής Επιτροπής Ν. Φωκίδας.
Από το 1997 έως σήμερα είναι υπάλληλος σε Τομείς Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων, ενώ την τριετία 2011 -2013 υπηρέτησε στον προγραμματισμό έργων της Π.Ε. Φωκίδας 

Συμμετοχή στα κοινά
Υπηρετεί τα κοινά και τη συλλογική προσπάθεια από τα νεανικά του χρόνια. 
Ως φοιτητής υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Ελλήνων φοιτητών Φλωρεντίας. 
Κατά τα έτη 1999- 2006 υπήρξε Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ιτέας, και την τετραετία 2003-2006 διετέλεσε Αντιδήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Ιτέας.
Συμμετέχει και στηρίζει όλες τις δημοκρατικές κινήσεις αντίστασης στον εργασιακό, επιστημονικό και κοινωνικό του χώρο.

Μέλος της Ν.Ε. Φωκίδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.