Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Υποψήφιος Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας ο κ.Κώστας Τασούλας



ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητοί συνδημότες,
Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, διεξάγονται σε μια περίοδο οξυμένων κοινωνικών και τοπικών ζητημάτων. Είναι αλήθεια πως η κρίση που βιώνει η χώρα μας, έχει επηρεάσει καθοριστικά και τον τόπο μας....
Βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου οι γνωστοί τρόποι έκφρασης και οργάνωσης της πολιτικής ζωής έχουν ξεπεραστεί, ωστόσο, σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, είμαστε υποχρεωμένοι να ενεργοποιηθούμε όλοι, να κοιτάξουμε μπροστά και να χαράξουμε την ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ που θα μας οδηγήσει στην ευημερία.
Η διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου κάτω από δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες προϋποθέτει βαθύ αίσθημα ευθύνης, ξεκάθαρες προθέσεις και στόχους,  διάθεση για ανατροπές και ρήξεις, καινοτόμες προτάσεις με αναπτυξιακό προσανατολισμό, καταρτισμένη και ικανή ομάδα συνεργατών αποφασισμένη να μοχθήσει για άμεσα αποτελέσματα.
Η επιλογή μου να δραστηριοποιηθώ ενεργά στην τοπική αυτοδιοίκηση και να θέσω υποψηφιότητα για τον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας, καθορίστηκε από την αγάπη για τον τόπο μου και την επιθυμία να προσφέρω στους συνδημότες μου.
Με την παρότρυνση αλλά και τη στήριξη άξιων ανθρώπων αποφάσισα να ηγηθώ μιας Κίνησης ενεργών πολιτών για τον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας
Βασικές αρχές της Κίνησης μας είναι η υπεράσπιση των συμφερόντων των δημοτών και του Δήμου, η διασφάλιση της ισόρροπης ανάπτυξης των κωμοπόλεων και χωριών του τόπου μας μακριά από τοπικισμούς, μικροκομματικές σκοπιμότητες, παραγοντισμούς και ιδιοτελή συμφέροντα.
Είμαστε αποφασισμένοι να αφήσουμε πίσω μας τις τακτικές της οπισθοδρόμησης, αλλά να μην αφήσουμε να χαθεί άλλος χρόνος, να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας, να υποστηρίξουμε και να ενισχύσουμε νέες πρωτοβουλίες, νέες ιδέες και να αναδείξουμε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας ώστε να υπάρξουν οι προοπτικές για την ανάπτυξη μας.
Είμαστε αποφασισμένοι ως άνθρωποι της δημιουργίας, της σκληρής δουλειάς και της αποτελεσματικότητας, να εργαστούμε για την ενεργοποίηση και την κινητοποίηση όλων των διαθέσιμων δυνάμεων, την αξιοποίηση των φυσικών και ανθρώπινων πόρων του Δήμου μας, αλλά και την εκμετάλλευση των ευρωπαϊκών και κρατικών προγραμμάτων για την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων με σκοπό την υλοποίηση έργων υποδομής και την προσέλκυση επενδύσεων, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας
Είμαστε αποφασισμένοι να υποστηρίξουμε δραστήρια την προβολή, την  ανταγωνιστικότητα, την εξωστρέφεια, την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και των εναλλακτικών επιχειρηματικών δυνατοτήτων που προσφέρει, με την ταυτόχρονη  ανάδειξη τόσο της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας και φυσικής ομορφιάς των κωμοπόλεων και χωριών του Δήμου μας, όσο και των τοπικών επιχειρήσεων και την προώθηση των προϊόντων τους.
Είμαστε εμπνευσμένοι από τους διαχρονικούς αγώνες και το μόχθο των απλών ανθρώπων, της κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο Δήμος να επανεκκινήσει τη λειτουργία του σύμφωνα με σύγχρονα αυτοδιοικητικά πρότυπα, να επιταχυνθούν οι μεταρρυθμίσεις, να επιτευχθεί η οικονομική εξυγίανση και να  επανασυμφιλιωθεί ο Δήμος με τους δημότες.
Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε όλους εκείνους τους πολίτες, που όπως και εμείς, πιστεύουν ότι αξίζουμε ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον, έναν καλύτερο Δήμο!
Έναν Δήμο πρότυπο, ο οποίος θα μεριμνά για τα σχολεία, την υγεία και την ασφάλεια των δημοτών.
Έναν σύγχρονο Δήμο που θα έχει πλάνο για τον τουρισμό, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, που θα κάνει πράξη την προστασία του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής μας.
Έναν ισχυρό και εξωστρεφή Δήμο που θα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην περιφέρεια, που θα διεκδικεί από την κεντρική κυβέρνηση, που θα έχει πρόσβαση στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και θα απορροφά κοινοτικούς πόρους.
Οι καιροί δεν περιμένουν και σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς, ήδη έχει αρχίσει ένας τίμιος και ειλικρινής διάλογος με όλους: αγρότες, εργαζόμενους, συνταξιούχους, επαγγελματίες, επιστήμονες, επιχειρηματίες και ειδικότερα τους ανέργους και τους νέους, ωστόσο απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας προς όλους τους φορείς και τους πολίτες του Δήμου Αμφίκλειας- Ελάτειας που θέλουν να μοιραστούν το όραμα μας και τους καλώ να καταθέσουν τις προτάσεις τους, τις προτεραιότητες τους και να  υποστηρίξουν ενεργά την Κίνηση μας.
Ελάτε όλοι μαζί να χαράξουμε νέους ορίζοντες για μια κοινωνία ενωμένη πέρα και πάνω από ματαιοδοξίες, λάθη και χαμένες ευκαιρίες του παρελθόντος.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα συνδιαμορφώσουμε
τη μεγάλη ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας
για το κοινό ΜΕΛΛΟΝ μας
για να οδηγήσουμε τον Δήμο μας σε ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ!
Με εκτίμηση,
Κώστας Τασούλας
Υποψήφιος Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας
http://e-tithorea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου