Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ - Το πιο άδοξο τέλος… Αποχώρησε η Ένωση

Το πιο άδοξο τέλος στην ιστορία του Βοιωτικού ποδοσφαίρου παίχτηκε την Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο του Ορχομενού ...όπου ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση Ορχομενού – Ένωσης για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα των Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας αποχώρησε από το Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και δεν παρουσιάστηκε καν στον αγωνιστικό χώρο με συνέπεια ο διαιτητής του αγώνα Χρήστος Θάνος αφού έκανε τα καθιερωμένα έκλεισε το φύλλο αγώνα βάσει των σχετικών άρθρων του κανονισμού. Με τα δεδομένα αυτά η Ένωση χάνει τον αγώνα στα χαρτιά αλλά ίσως και το πρωτάθλημα (ή και το μπαράζ) ενώ ο Ορχομενός παίρνει τους τρεις βαθμούς και παραμένει στην κατηγορία.
Η Α.Ε.Ο. όπως παρατάχθηκε στο γήπεδο
Η Α.Ε.Ο. όπως παρατάχθηκε στο γήπεδο
«Το πρωτάθλημα των facebook και των χορηγιών τελείωσε. Να το χαίρονται όλοι τους. Συγχαρητήρια στον Παρνασσό για το πρωτάθλημα» θα πει στο stereasports ο πρόεδρος της Ένωσης Γιάννης Νικολάου και θα καταλήξει: » Εγώ μέρες γιορτινές δεν βάζω στην διαδικασία να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας«.
Όλα αυτά βέβαια μέχρι να παρθεί και η οριστική απόφαση της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας που θα εξετάσει όλα τα δεδομένα και θα βγάλει την οριστική ετυμηγορία…
Το ιστορικό της αποχώρησης…
Ο Χρήστος Θάνος "κλείνει" το φύλλο αγώνα
Ο Χρήστος Θάνος «κλείνει» το φύλλο αγώνα
Οι απόψεις διϊστανται για την αποχώρηση της αποστολής των φιλοξενούμενων. Οι παράγοντες των γηπεδούχων τόνισαν στο stereasports οτι μόλις έφτασε η αποστολή της ομάδας των Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας με συνοδεία αστυνομικής δύναμης τους είπαν οτι η ομάδα και οι συνοδοί να πάνε στα αποδυτήρια ενώ είπαν στον πρόεδρο Γιάννη Νικολάου να καθήσει στην κερκίδα με μέλη της διοίκησης του Ορχομενού έτσι ώστε να υπάρξει και η κατάλληλη προστασία και να μην δημιουργηθούν επεισόδια και εντάσεις. Αυτό όπως λένε οι γηπεδούχοι δεν άρεσε κι έτσι οι υπέυθυνοι της ομάδας της Ένωσης αποφάσισαν να πάρουν την ομάδα και να αποχωρήσουν.
Από την πλευρά της Ένωσης τονίζουν πως σίγουρα θα κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα όλων στην αποστολή. Πρώτα λένε πως η Αστυνομία τόνισε πως θα τους συνόδευε μέχρι την πόρτα του γηπέδου και τίποτα παραπάνω. Από κει και πέρα όπως λένε στα αποδυτήρια που ήταν να πάνει υπήρχαν μέσα 10 με 15 ατόμα που περίμεναν με άγριες διαθέσεις. Και αφού δεν είχαν την προστασία που έπρεπε δεν θέλησαν με τίποτα να διακινδυνεύσουν την σωματική ακεραιότητα των παιδιών. Έτσι αποφάσισαν να αποχωρήσουν χωρίς να τους νοιάζει αν θα πάρουν ή όχι το πρωτάθλημα αλλά τους ένοιαζε η υγεία
Το διαιτητικό τριο (Θάνος, Φλώτσιος, Σοφός) με τον παρατηρητή αγώνα Μπάμπη Κουτσοδήμο και τον Δημήτρη Τριανταφύλλου
Το διαιτητικό τριο (Θάνος, Φλώτσιος, Σοφός) με τον παρατηρητή αγώνα Μπάμπη Κουτσοδήμο και τον Δημήτρη Τριανταφύλλου
των ποδοσφαιριστών.
Αυτά είπαν οι δυο πλευρές. Βέβαια καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η έκθεση του παρατηρητή αγώνα Μπάμπη Κουτσοδήμου που ήταν παρών σε όλη τη διάρκεια των συμβάντων. Και από κει και πέρα βάσει του φ.α. και έκθεσης παρατηρητή και ίσως αστυνομίας η ΕΠΣΒ θα πάρει την τελική απόφαση.

Ο Παρνασσός είναι ο νέος πρωταθλητής Βοιωτίας.
 Η ομάδα της Αράχωβας κέρδισε 1-0 τον Αμβρυσσέα και σε συνδυασμό με την αποχώρηση της Ένωσης (χάνει τον αγώνα στα χαρτιά) αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Βοιωτίας για δεύτερη φορά στην ιστορία της.
Τον δρόμο για την β” κατηγορία πήραν Κάστρο, Δόξα και Νίκη ενώ οι Πλαταιές είναι αναγκασμένες να περιμένουν πλέον και να εύχονται ο Παρνασσός να πάρει την άνοδο μέσω των μπαράζ.
Αναλυτικά:
Α’ Κατηγορία
30η αγωνιστική
Δήλεσι – Πλαταιές  2-2   
Ορχομενός – Ένωση   δεν έγινε
Κάστρο – Θήβα   3-0 α.α
ΠΑΟ Κυριακίου – Επαμεινώνδας  0-0   
Κιθαιρώνας – Νίκη  5-1
Δόξα/Πελοπίδας – Κόκκινο  1-3     
Παρνασσός – Αμβρυσσέας    1-0
Δάφνη Ερ. – Αναγέννηση   0-2

Βαθμολογία
(σε 30 αγώνες)
 Παρνασσός             78-19         76
————————————————
Ένωση                    71-27         73
Θήβα                       65-30         57
Κιθαιρώνας             51-39         52
ΠΑΟ Κυριακίου       51-30         50
Κόκκινο                   52-34        48
Αμβρυσσέας           37-42         45
Αναγέννηση           43-39         43
Δήλεσι                    41-39         40
Δάφνη Ερ.              37-37         39
Επαμεινώνδας        40-48        38
Ορχομενός              42-47        35
————————————————-
Πλαταιές                38-41          35        
Νίκη                        34-57         28
Δόξα/Πελοπίδας     26-72          9
Κάστρο                    7-103         4

*Δεν έγινε ο αγώνας Ορχομενού – Ένωσης
http://stereasports.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου