Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Έρχονται κρύο και χιόνια από την Κυριακή - Τι καιρό θα κάνει έως την Πέμπτη

Αλλάζει από την Κυριακή το βράδυ το σκηνικό του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά την κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και τα χιόνια ακόμα και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. ...
Αναλυτικά τη Δευτέρα αναμένονται στα δυτικά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές μετά το μεσημέρι, χιόνια στα ορεινά και το βράδυ καταιγίδες στα νότια. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και σποραδικές καταιγίδες στο νότιο ΑιγαίοΧιόνια στα ορεινά, τα βόρεια ημιορεινά αλλά και σε περιοχές της βορειανατολικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι τοπικά στο Αιγαίο θα πνέουν έως και με 8 μποφόρ ενώ η θερμοκασία θα βρίσκεται σε περαιτέρω πτώση. 

Την Τρίτη αναμένονται στα βόρεια νεφώσεις με χιονόνερο και στα ορεινά-ημιορεινά χιόνια κυρίως στα βορειοανατολικά αλλά στη Μακεδονία γρήγορα ο καιρός Θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και πιθανώς καταιγίδες στο Αιγαίο αλλά βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν. Χιόνια στα ορεινά και τα ημιορεινά της κεντρικής χώρας. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 βαθμιαία στα πελάγη 6 μποφόρ με ενίσχυση από τα νύχτα στα βόρεια.
Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα βορειοδυτικά.

Για Τετάρτη και Πέμπτη στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα δυτικά αλλά παγετός κατά τόπους τις
πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου