Η Ντίνα μαγειρεύει τοπικά εδέσματα, εμπνευσμένα από το κλίμα των ημερών. Ξεκινά με την Τυρόπιτα της Τυρινής, που μπορεί να είναι εύκολη, αλλά είναι εντυπωσιακή και πεντανόστιμη. Για κυρίως επιλέγει να μαγειρέψει μία τοπική συνταγή που της εκμυστηρεύτηκε μία εξαιρετική μαγείρισσα που γνώρισε εκεί. Και για γλυκό, φτιάχνει μία κλασσική γεύση αλλά όχι με την κλασσική συνταγή. Μία μπουγάτσα γεμιστή με γλυκό του κουταλιού βύσσινο, που μέσα στα τραγανά φύλλα της αιχμαλωτίζει την κρέμα και τη νοστιμιά. Και κλείνει τη μέρα της μέσα σε κλίμα γιορτινό, παρασυρόμενη από τους κατοίκους της Αγόριανης, που της μεταφέρουν τα ήθη και έθιμα του τόπου τους και δείχνουν πως ξέρουν πραγματικά να γλεντάνε και να περνάνε καλά... την Κυριακή 02/03!
Σελίδες
Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014
Ελλήνων Γεύσεις - Στην καρδιά του Παρνασσού, την Αγόριανη!
Η Ντίνα μαγειρεύει τοπικά εδέσματα, εμπνευσμένα από το κλίμα των ημερών. Ξεκινά με την Τυρόπιτα της Τυρινής, που μπορεί να είναι εύκολη, αλλά είναι εντυπωσιακή και πεντανόστιμη. Για κυρίως επιλέγει να μαγειρέψει μία τοπική συνταγή που της εκμυστηρεύτηκε μία εξαιρετική μαγείρισσα που γνώρισε εκεί. Και για γλυκό, φτιάχνει μία κλασσική γεύση αλλά όχι με την κλασσική συνταγή. Μία μπουγάτσα γεμιστή με γλυκό του κουταλιού βύσσινο, που μέσα στα τραγανά φύλλα της αιχμαλωτίζει την κρέμα και τη νοστιμιά. Και κλείνει τη μέρα της μέσα σε κλίμα γιορτινό, παρασυρόμενη από τους κατοίκους της Αγόριανης, που της μεταφέρουν τα ήθη και έθιμα του τόπου τους και δείχνουν πως ξέρουν πραγματικά να γλεντάνε και να περνάνε καλά... την Κυριακή 02/03!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ποιοι οργάνωσαν αυτή την καταπληκτικοί εκπομπή;
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτά τα ανυπόστατα περί Κομνηνών καλύτερα να μην ακούγονται.
ΑπάντησηΔιαγραφή