Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ: Αγώνες Πανπαίδων και Πανκορασίδων της Νότιας Περιφέρειας - Από 1η Απριλίου το ΧΚΠ θα λειτουργεί μόνο με την Φτερόλακα!


Πέντε εκατοστά φρέσκο χιόνι μας άφησε χθές η πρωινή χιονόπτωση. Έτσι όσοι ανέβηκαν πρωί ευχαριστήθηκαν τη χιονοδρομία! Στη συνέχεια η χιονόπτωση σταμάτησε και ήρθε ομίχλη που κατά διαστήματα ήταν πυκνή.....
Ευτυχώς ο αέρας δεν ήταν ισχυρός κι έτσι λειτούργησαν κανονικά όλοι οι αναβατήρες του ΧΚΠ
Για σήμερα αναμένουμε καλύτερο καιρό, η λειτουργία θα είναι πλήρης, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να αποχαιρετήσετε τα Κελλάρια για φέτος, με ιδανικές συνθήκες για χιονοδρομία.
Σας υπενθυμίζουμε το οριστικό κλείσιμο των Κελλαριών προβλέπεται τη Δευτέρα 31 Μαρτίου με σκοπό να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα αντικατάστασης των αναβατήρων Αφροδίτη και Βάκχου. 

Στη συνέχεια το ΧΚΠ θα παραμείνει ανοιχτό με τις πίστες και τους αναβατήρες της Φτερόλακας μέχρι τις 15 Απριλίου.
Ελάτε να αποχαιρετίσετε τους γηραιούς αναβατήρες Αφροδίτη και Βάκχο που μας συντρόφευσαν ανελλιπώς από το 1981 μέχρι σήμερα! Αλήθεια πόσοι χιλιάδες σκιέρ πέρασαν από αυτούς και πόσοι άραγε έμαθαν σκι χάρη σε αυτούς;

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Κυριακή 30 Μαρτίου στην πίστα Νο6 της Φτερόλακας θα διεξαχθούν οι αγώνες Πανπαίδων και Πανκορασίδων της Νότιας Περιφέρειας.
Tο ωράριο του ΧΚΠ έχει αλλάξει, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, και είναι 08:00 - 15:00 με τελευταία κάθοδος της τηλεκαμπίνας στις 16:00.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (αναβατήρες - πίστες)
Σήμερα θα λειτουργήσουν  
καιρού επιτρέποντος
όλοι οι αναβατήρες και οι πίστες του ΧΚΠ εκτός από τις πίστες: Ήρα, Ερμής, Οδυσσέας και Αφροδίτη, λόγω μικρής χιονοκάλυψης.



ΔΡΟΜΟΙ
Οι δρόμοι προς το ΧΚΠ είναι ανοιχτοί.
Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πάντα ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
 
ΚΑΙΡΟΣ
Σήμερα  προβλέπονται
Ηλιοφάνεια, μέτριοι ΒΑ άνεμοι και θερμοκρασίες από -2° έως +2°C.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου