Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ - Χ.Κ. Παρνασσού και Χ.Κ. Βόρας-Καϊμάκτσαλαν τα πρώτα που θα λάβουν το ειδικό σήμα λειτουργίας.

                                         ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ, Γρηγόρης Δούνης
Μέσα στον πρώτο ενάμισι μήνα λειτουργίας του υπό τη διαχείριση της ΕΤΑΔ, μετά από μεγάλη περίοδο υπολειτουργίας και απαξίωσης....
το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας-Καϊμάκτσαλαν έκοψε 12.654 εισιτήρια, μεέσοδα 148.324€, χωρίς σε αυτά να υπολογίζονται οι μη χιονοδρόμοι επισκέπτες που ήταν πολλαπλάσιοι αριθμητικά.
«Κάναμε έναν αγώνα δρόμου για να καταφέρουμε να θέσουμε το χιονοδρομικό κέντρο σε ασφαλή και νόμιμη λειτουργία μέσα σε ένα τρίμηνο, με αντιπάλους το χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Πολλοί δεν πίστεψαν ότι θα τα καταφέρναμε αλλά εμείς το πιστέψαμε, δουλέψαμε σκληρά και τελικά καταφέραμε πολύ περισσότερα από τα στοιχειώδη, στα οποία είχαμε δεσμευτεί. Ο κόσμος αναγνώρισε τις προσπάθειές μας και η τοπική τουριστική οικονομία ήδη βρίσκεται σε άνοδο χάρη στη λειτουργία του Κέντρου» είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ, Γρηγόρης Δούνης, στην παρουσίαση που έγινε την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, με αφορμή την κοπή της πίτας του χιονοδρομικού κέντρου, παρουσία των βουλευτών του Νομού, των δημοτικών αρχών και των φορέων της περιοχής.
Ο κ. Δούνης μετέφερε επίσης τις ευχές της Υπουργού Τουρισμού, κας Όλγας Κεφαλογιάννη, με την οποία είχε συνάντηση την προηγούμενη ημέρα και μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η αδειοδότηση των δύο χιονοδρομικών κέντρων που διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ, του Χ.Κ. Παρνασσού και του Χ.Κ. Βόρας-Καϊμάκτσαλαν για τα οποία έχουν κατατεθεί στον ΕΟΤ πλήρεις φάκελοι και αναμένεται να είναι τα πρώτα που θα λάβουν το ειδικό σήμα λειτουργίας.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΑΔ μίλησε ακόμη για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του χιονοδρομικού κέντρου, την κρυμμένη αναπτυξιακή δυναμική του και τις προοπτικές.
Παράλληλα, το ΤΑΙΠΕΔ παρουσίασε στους φορείς της περιοχής, τα σχέδια που προωθεί για συνδυαστική ανάπτυξη και αξιοποίηση του χιονοδρομικού κέντρου και δημοσίων εκτάσεων στη γύρω περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου