Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ : ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ

ΔΗΜΟΣΙΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ
 
Συμπαρατασσόμαστε θερμά με τις προσπάθειες των προέδρων των τοπικών συμβουλίων των κοινοτήτων μας..... για τη άμεση λειτουργία του γραφείου κοινωνικής ασφαλίσεως στην Αμφίκλεια .
Ενώνουμε τη φωνή μας με τη δική τους και απαιτούμε όλοι μαζί από τη Δημοτική Αρχή , να μην κωλυσιεργεί πλέον περαιτέρω και να στείλει αμέσως την εγκεκριμένη δημοτική απόφαση στο ΙΚΑ . Ώστε να επισπευστεί η λειτουργία του γραφείου αυτού που θα μας διευκολύνει πολύ στα ασφαλιστικά μας ζητήματα και θα μας απαλλάξει από περιττές ταλαιπωρίες και επίπονες για μας μετακινήσεις .
 
Η διαδικασία νέων αποφάσεων για το θέμα αυτό, και για θολούς και αδιευκρίνιστους λόγους όπως λέγεται , απλώς θεωρούμε πως θα παρατείνει ακόμη περισσότερο την εκκρεμότητα με την λειτουργία του γραφείου, και επομένως δεν μπορεί να αποτελεί κάτι άλλο παρά μια εντελώς περιττή και επιζήμια δημοτική ενέργεια .
Δεν ξέρουμε τι επιδιώκεται και τι μεθοδεύεται έτσι , ούτε και ποιοι τα δημιουργούν όλα αυτά . Αλλά εκείνο που ξέρουμε καλά είναι , ότι εμείς επί τόσους μήνες τώρα αγωνιούμε γιατί ταλαιπωρούμαστε και αν αυτό συνεχισθεί θα είναι ακόμη πιο επιβαρυντικό κυρίως για μας τους συνταξιούχους και απόμαχους της δουλειάς .
Γι αυτό και σας παρακαλούμε να αφήσετε κατά μέρος τους εγωισμούς και τις σκοπιμότητες ο καθένας σας και να κοιτάξετε ανεξάρτητα με τα λάθη που έγιναν μέχρι τώρα , να προωθήσετε σύντομα την προηγούμενη απόφαση σας εκεί που πρέπει, ώστε να έρθει στον τόπο μας η υπηρεσία αυτή και να διευκολυνθούμε όλοι.
Αυτό πρέπει να πράξετε και όχι να ξαναπαίρνετε καινούργιες και αχρείαστες αποφάσεις με νέες διαδικασίες που αυτό που θα κάνουν , είναι να επιμηκύνουν χρονικά το πρόβλημα χωρίς λόγο και αιτία και να απομακρύνουν τη λύση του.
Σκεφτείτε όμως και μας και τους άλλους πολλούς συμπολίτες σας που άδικα μέχρι τώρα ταλαιπωρούμαστε, και αποφασίστε σωστά για τις ενέργειες σας .
 Για το σύλλογο συνταξιούχων      ΙΚΑ 
 
                                                                          ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΛΑΣΑΝΤΖΑΣ     

3 σχόλια:

  1. ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ . ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ ΟΠΟΤΕ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ . ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ . ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ!ΛΟΓΩ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ!

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΡΟΖΙΑΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΣ?
    ΤΡΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥΡΧΟΝΤΑΙ.....ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή