Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ποιοι άνεργοι μπορούν να πάρουν επιδοτήσεις έως και 15.000 ευρώ;

Οικονομική ανάσα με ενισχύσεις που μπορεί να φτάσουν έως και τις 15.000 ευρώ για εργαζόμενους και άνεργους ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν είτε να δημιουργήσουν  δικές τους επιχειρήσεις...
είτε ακόμη και να πάρουν στα χέρια τους τη λειτουργία μιας επιχείρησης που έβαλε λουκέτο έρχεται να δώσει ο νέος κανονισμός για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση που μπήκε σε εφαρμογή από την 1η /1/2014 και θα λειτουργεί μέχρι το 2020 με προίκα άνω των 500 εκατ.ευρώ.

Μέσα από το Ταμείο αυτά τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μπορούν αφού υποβάλλουν και εγκριθούν σχετικά αιτήματα να απορροφήσουν κοινοτικούς πόρους με στόχο να λειτουργήσουν ως… οικονομικό παυσίπονο για ανέργους και ελεύθερους επαγγελματίες που πλήττονται από την κρίση .

Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής θα χρηματοδοτεί δράσεις και θα επιδοτεί ανέργους που απολύονται από επιχειρήσεις  εφόσον υπερβαίνουν τους  500, ενώ  θα εξετάζει αν οι απολύσεις οφείλονται στην οικονομική κρίση.

Όπως αναφέρει  ο «Ελεύθερος Τύπος», σε μικρές αγορές εργασίας και σε ειδικές περιστάσεις θα εξετάζονται και προγράμματα  ακόμη και για λιγότερες απολύσεις .
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου