Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες ΛΑΜΙΑΣ: Πρόσκληση κατάθεσης προσφορών προϊόντων

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διεξήχθη ηλεκτρονικά και συμπληρώθηκε με επιτόπου ψηφοφορία μέσω εντύπων στη διάθεση του Σαββάτου 8/2, οι επόμενες δύο απευθείας διαθέσεις Μαρτίου και Απριλίου θα επιδιωχθεί να περιλαμβάνουν τα παρακάτω προϊόντα:...

Τυρί (φέτα & γίδινο), όσπρια (φασόλια, φακές, γίγαντες, ρεβίθια), γραβιέρα-κεφαλογραβιέρα, μέλι, πατάτες, αλεύρι, ρύζι και ελαιόλαδο.
Καλούνται οι παραγωγοί τους να δώσουν τις προσφορές τους το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου 2014, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία τους και τις προσφορές τους μέσω της ηλεκτρονικής Φόρμας Παραγωγών που θα βρουν στην ιστοσελίδα μας www.kastrolamias.gr  και στέλνοντας αναλυτικά τις προσφορές, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (βεβαιώσεις καλλιέργειας, άδειες υπαίθριου εμπορίου, πιστοποιητικά, εργαστηριακές αναλύσεις), στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: XMLamias@gmail.com.
Η Συντονιστική Ομάδα
Ιστοσελίδα                       : www.kastrolamias.gr
Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com

Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (Whats Up) & 6906981623 (Free2Go)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.