ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Το Σάββατο 1 Μαρτίου ξεκινούν οι εγγραφές για τον φετινό αγώνα “Μονοπάτι Παρνασσού 2014”


Το Σάββατο 1 Μαρτίου ξεκινούν οι εγγραφές για τον φετινό αγώνα “Μονοπάτι Παρνασσού 2014”Από το πρωί του Σαββάτου λοιπόν μπορείτε να υποβάλετε δήλωση συμμετοχής....
στο site του διοργανωτή συλλόγου (http://dionysosamfiklias.gr/). Οι εγγραφές θα ολοκληρώνονται με την κατάθεση  του  ποσού συμμετοχής, εντός 5 ημερών από την δήλωση, στον λογαριασμό του συλλόγου.
Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Απριλίου και θα διακοπούν πιο πριν μόνο στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός που έχουμε ορίσει, που είναι 400 αθλητές για τον αγώνα των 24 χιλ και 100 αθλητές για τον αγώνα των 11 χιλ.
Να τονίσουμε ότι οι δύο αυτοί αγώνες θα γίνουν την Κυριακή, όμως φέτος δεν θα έχουν κοινή ώρα εκκίνησης. Ο μικρός αγώνας θα προηγηθεί και θα έχει εκκίνηση στις 9:15 πμ, ενώ ο μεγάλος θα έχει εκκίνηση στις 10:00 πμ, όπως και τις προηγούμενες χρονιές.
Αν βρεθείτε στην Αμφίκλεια από το Σάββατο και έχετε παιδιά ηλικίας δημοτικού ήγυμνασίου, φέρτε τα στην πλατεία, για να πάρουν μέρος  στους παιδικούς αγώνες που θα γίνουν Σάββατο απόγευμα.
Περισσότερα στοιχεία για την εγγραφή και για τον αγώνα,  θα βρείτε στο site του συλλόγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.