Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Στα Ζαγοροχώρια πήραν την τύχη τους στα χέρια τους – Πως προωθούν τον υπέροχο τόπο τους σε Ισραήλ, Γαλλία, Γερμανία


Να αναδειχθούν τα Ζαγοροχώρια ως διεθνής κορυφαίος προορισμός καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και όχι μόνο το χειμώνα ...
επιχειρεί το Δίκτυο που σύστησαν δεκατέσσερα ξενοδοχεία, δύο εστιατόρια και δύο εταιρείες με τουριστικές δραστηριότητες που δημιούργησαν το Δίκτυο Αριστείας Ζαγορίου με την επωνυμία Zagori Excellence Network - ZEN.
Σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Μαζιώτη που ανήκει στη ομάδα των διαχειριστών του Δικτύου και μίλησε στην Καθημερινή και τον Στάθη Κουσουνή, πέραν των ενεργειών προώθησης στην ελληνική αγορά, δράσεις προβολής θα τρέξουν στην ισραηλινή, γαλλική και γερμανική αγορά που δείχνουν, ήδη, ενδιαφέρον για τον προορισμό. Σύμφωνα με τον ίδιο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν για τον φυσιολατρικό τουρισμό οι Γάλλοι, αλλά και οι Γερμανοί.
Το Δίκτυο θα λάβει μέρος στην έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Reisen Ηambourg από τις 5 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2014 στο Αμβούργο αλλά και στην σημαντική έκθεση τουρισμού στο Τελ Αβίβ που πάντα έχει δυνατή συμμετοχή τόσο η Αθήνα όσο και η Θεσσαλονίκη,
Ο προορισμός, σύμφωνα με τα στοιχεία του Δικτύου που παρουσιάζει η Καθημερινή, προσελκύει σε ποσοστό 80% Ελληνες τουρίστες. Με τις δράσεις που δρομολογούνται θα επιδιωχθεί, σταδιακά, μέσα στην επόμενη πενταετία να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος στην περιοχή και ταυτόχρονα με την αύξηση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης Ελληνες και ξένοι επισκέπτες να μοιράζονται σε ποσοστό 50%50%.
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου