Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ: ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


Στη χθεσινή ημέρα είχε μεγαλύτερη προσέλευση επισκεπτών, παρά χιονοδρόμων. Βόλτα και θέα από ψηλά, κάνοντας χρήση των αναβατήρων Ερμή και Ηνίοχος....

Οι χιονοδρόμοι πάλι, πέρα από τις πίστες των Κελλαριών, επισκέφθηκαν την περιοχή του Δία για να δουν και να χρησιμοποιήσουν το νέο του αναβατήρα!
Για να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας επισκέφθηκαν, δόθηκε παράταση λειτουργίας μιας ώρας σε όλους τους αναβατήρες.


Το μοναδικό μελανό σημείο της ημέρας ήταν οι πέτρες που δυστυχώς έκαναν την εμφάνισή τους στα κατώτερα επίπεδα των πιστών. Ελπίζουμε ότι το πρόβλημα αυτό θα λυθεί άμεσα μετά και τις σημερινές χιονοπτώσεις!

ΝΕΟ:Σε λειτουργία ο νέος αναβατήρας Δίας και η νέα πίστα με τον μικρό συρόμενο στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Μία πίστα εύκολη (πράσινη), 200 μέτρων μήκους, εξαιρετική για αρχαρίους και παιδιά! Μόλις το βουνό φορτώσει από χιόνι θα λειτουργήσει και ο νέος αναβατήρας της πίστας Σαχάρα, μήκους 800 μέτρων!


 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (αναβατήρες - πίστες)
Σήμερα  θα λειτουργήσουν  
καιρού επιτρέποντος
οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Βάκχος, Τηλέμαχος, Ερμής, Ηνίοχος, Δίας, Ήρα, baby2 και το συρόμενο του Προφήτη Ηλία
και
οι πίστες:
Αίολος, Βάκχος (απάτητη), Περικλής, Ηρακλής (απάτητη), Τηλέμαχος, Διηάνειρα, Περιφερειακή, Δίας, πλατό αρχαρίων 1950 και πλατό Προφήτη Ηλία.

ΔΡΟΜΟΙ
Οι δρόμοι προς το ΧΚΠ είναι ανοιχτοί.
Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πάντα ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
 
ΚΑΙΡΟΣ
Σήμερα προβλέπονται
χιονοπτώσεις, ασθενείς ΝΑ άνεμοι και θερμοκρασία από 0˚ C έως +3°C.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στις πίστες υπάρχουν αρκετές πέτρες. Αύριο το εισιτήριο χιονοδρομίας, θα διατίθεται με έκπτωση 20% (24 ευρώ), ενώ το ΧΚΠ θα ανοίξει στις 08:00!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου