Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΔΕ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΩΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η ΔΕ Παρνασσού με τους εργαζόμενους στην αίθουσα συνεδριάσεων στη Πολύδροσο......

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων και εκπρόσωποι Τοπικών Συλλόγων.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Λουκάς Λύτρας , ευχήθηκε ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος για την περιοχή μας σε όλους τους τομείς, καθώς αυτός ο τόπος αξίζει να έχει καλύτερο μέλλον.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Νίκος Φουσέκης  μετά τις ευχές αναφέρθηκε και στο έργο του Δήμου Δελφών κυρίως γενικότερο μιας και για την ΔΕ Παρνασσού, δεν είχε και πολλά να πει .

















4 σχόλια:

  1. Δήμαρχε έπρεπε πρώτα να μας πείτε τι έργα έχετε κάνει για τον τέως δήμο Παρνασσού και μετά να κόψετε την πίτα.Είναι λυπηρό δήμαρχε να συμπορεύεσαι με ανθρώπους λαμογια και κλέφτες που ήταν οι περισσότεροι εκλεγμένοι σου στην κοπή της πίτας όπως ο Κ.Δ.που εκλέχτηκαν με σκοπό να κλέψουν και να λεηλατήσουν τον δήμο Δελφών,Την επόμενη φορά που θα ξαναβρεθείτε στην περιοχή μας να είστε σίγουρος εσείς και οι κολαούζοι σας θα τύχουν μιας θερμής υποδοχής.Μου θυμίσατε έτσι όπως σας είδα στις φωτογραφίες παλαιοί και νέοι εκτός μερικών εξαιρέσεων που στάθηκαν στο ύψος τους σαν σουβαλιωτες τουλάχιστον coza nostra.Εύχομαι και θα παλέψω γιαυτό ώστε να απαλλαχτεί ο Δήμος Δελφών από αυτές τις τραγικές φιγούρες που έχουν φέρει τα χωριά μας 200 χρόνια πίσω.Σίγουρα στους προαναφερθεντες δν αναφέρομαι στν κύριο Μουτσιαννα Χρηστο που όσα χρόνια ήταν στην τοπική αυτοδιοίκηση έδωσε έναν τίμιο αγώνα άλλα ήταν λυπηρό που ήταν και αυτός παρευρισκομενος.ραντεβου στα γουναράδικα...Με τιμή στους συνδημότες μου Κοπανακης Ηλιας του Π...Υ.Γ:Πιστευω δήμαρχε να αλλάξεις ρώτα όσο είναι νωρίς διαφορετικά σίγουρα θα τσακιστείς στα βράχια απ'αυτουσ που όταν εγώ σε στήριζα αυτοί σε έβριζαν δημοσίως.Δυστυχώς διάλεξες αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά για ενημέρωση, αναφέρω ότι παραβρέθηκα στην κοπή της πίτας ως διαχειριστής του blog για κάλυψη της εκδήλωσης.
    Είναι γνωστό ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι από το απέναντι στρατόπεδο από αυτό που εκφράζει ο κ. Φουσέκης.
    Αρκετοί δε από του παραβρεθέντες, από όσα γνωρίζω δεν θα είναι συμπορευόμενοι με τον νυν Δήμαρχο ή με όποιον άλλον από τον συγκεκριμένο χώρο.
    Πάντως ευχαριστώ για τα καλά λόγια, το ίδιο ισχύει και για εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Χρήστο,καλούς αγώνες και καλή λευτεριά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπητε Καπουλα γιατι διαμαρτυρεσαι;....χαρις στο δημαρχο εχετε στην κατω Αγοριανη καθαρο νερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή