Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ληστεία σε τράπεζα και ΕΛΤΑ στα Οινόφυτα - Σε εξέλιξη ευρείες αστυνομικές έρευνες



Σε εξέλιξη ευρείες αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη πέντε (5) δραστών οι οποίοι, με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρηματικά ποσά από υποκατάστημα τράπεζας και υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ., στα Οινόφυτα Βοιωτίας....

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη πέντε (5) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (21-01-2014) το πρωί, με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρηματικά ποσά από υποκατάστημα τράπεζας και υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ., στα Οινόφυτα Βοιωτίας.
Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 08:00΄ το πρωί, οι τέσσερις από τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορώντας γάντια, έθραυσαν με βαριοπούλα την τζαμαρία υποκαταστήματος τράπεζας στα Οινόφυτα και οι τρεις εισέβαλαν στο εσωτερικό του, όπου με την απειλή όπλων (δύο Kalashnikov και ενός πιστολιού), αφαίρεσαν από τα ταμεία το χρηματικό ποσό των (10.695) ευρώ.
Στη συνέχεια οι ίδιοι δράστες (περίπου στις 08:10΄) εισήλθαν στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. της ανωτέρω περιοχής όπου επίσης με την απειλή των όπλων αφαίρεσαν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ και ακολούθως επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου τους ανάμενε συνεργός τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής. Στο πλαίσιο των ευρείας κλίμακας ερευνών, εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα το όχημα διαφυγής των δραστών, εγκαταλελειμμένο σε περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου