Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΙΩΠΗ !

Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Και εκεί που δε ξέρει κανείς τι να πρωτοσχολιάσει ανάμεσα σε όσα ζούμε και ακούμε καθημερινά μέσα σε μία πολιτική πραγματικότητα που δεν έχει γνωρίσει ποτέ παρόμοια η Ελλάδα,...


και εκεί που επιλέγουμε τη σιωπή ως όπλο άμυνας στο παράλογο που μας έχουν βυθίσει οι σωτήρες μας, ξαφνικά ακούμε τις ατάκες Στουρνάρα που αποτελούν μακράν την επιτομή της πολιτικής ανοησίας και αμετροέπειας και ξεσπάμε.
Ξεσπάμε για τους συμπολίτες μας που παγώνουν από το κρύο καθώς ο πολιτικά εμμονικός Γ.Στουρνάρας νομίζει ότι με το πανάκριβο πετρέλαιο χτυπά το λαθρεμπόριο καυσίμων.
Ξεσπάμε για τα δηλητήρια που αναπνέουμε καθώς οι απελπισμένοι συμπολίτες μας καίνε ότι βρουν για να ζεστάνουν τα παιδιά τους.
Ξεσπάμε για τους νεκρούς από μαγκάλια, ξυλόσομπες και ότι βάλει ο νους του ανθρώπου.
Και τέλος ξεσπάμε για την πολιτική ανοησία του ανθρώπου που διαχειρίζεται  και χαράζει την οικονομία της χώρας μαζί με τον πολιτικό του προϊστάμενο, ακολουθώντας φυσικά τις εντολές της Τρόικας, που ενώ έχει συγκληθεί έκτακτη σύσκεψη για την αιθαλομίχλη πουπνίγει το λεκανοπέδιο και όχι μόνο,  στο τέλος της βγαίνει Χριστουγεννιάτικα και μας δηλώνει ότι η μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου οφείλεται κυρίως στην αποθεματοποίηση που είχε γίνει από το 2012 ενόψει της αύξησης της τιμής του και στις ήπιες καιρικές συνθήκες.
Και δεν μπορούμε να  μη σκεφτούμε αν πρόκειται όντως για πολιτική ανοησία ή  για κάτι άλλο και αν θα έπρεπε να πούμε ευγενικά στον Γ.Στουρνάρα και στους ομοϊδεάτες του μέσα σε αυτή την απερίγραπτη κυβέρνηση να πάψουν να μιλάνε και να λένε ανοησίες τη στιγμή που εκατοντάδες Ελλήνων υποφέρουν. Και να καθίσουν λίγο να σκεφτούν το έγκλημα που συντελείται εις βάρους ενός ολόκληρου λαού. Να σκεφτούν και αν δεν μπορούν να αλλάξουν ρότα τουλάχιστον να σιωπήσουν. Θα μας κάνουν μεγάλη χάρη. Γιατί η πολιτική ανοησία, αλλά και γενικότερα, δεν παλεύεται.      

     Με τίποτα.
http://fimotro.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου