ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΗ...

Γράφει ο Π.Π.
Για άλλη μια φορά βουλευτές κουτσαβάκια της πολιτικής, ψευτόμαγκες τηλεοπτικοί, αφού μας έσπασαν τα ούμπαλα με τα ζοριλίκια και τις δηλώσεις διαφοροποίησης για να τους παίζουν τα... 

κανάλια, πήγαν στη βουλή και ψήφισαν με την ουρά στα σκέλη. Προφανώς οι άνθρωποι  πάσχουν από σύνδρομο αναγνώρισης, θέλουν να είναι στη δημοσιότητα και δεν καταλαβαίνουν πόσο ξεφτιλίζονται. Δικαιολογίες φυσικά θα βρούν ένα σωρό. Μια μόνον δεν έχουν: Γιατί βρε ανθρωπάκια τόσος θόρυβος; Γιατί δεν περιμένατε να πάει το νομοσχέδιο στη βουλή, να γίνει συζήτηση, πιθανές διορθώσεις και να ψηφίζατε σύμφωνα με τη συνείδησή σας, χωρίς τόσες μέρες να κάνετε θόρυβο με καραμούζες δήθεν αποδοκιμασίας; Ο κουτσαβακισμός είναι πολιτική; Όχι βέβαια. Σουργελοποίηση είναι. Και οι πολίτες για σούργελα μιλάνε κυρίες και κύριοι εκπρόσωποι του εαυτού σας... ΥΓ. Το ζήτημα δεν είναι τι ψήφισατε,, αλλά η πολιτική συμπεριφορά σας με τα νταηλίκια. Αυτά για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε.
http://fimotro.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.