Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: Χαμός με τους λογαριασμούς νερού…

Από την αρχή της εβδομάδας έχουμε δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα από αναγνώστες μας και μη, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τους λογαριασμούς του νερού, ...υποστηρίζοντας ή ότι είναι παραφουσκωμένοι ή ότι έχουν συμπεριλάβει παλιά ποσά τα οποία έχουν εξοφληθεί. Μάλιστα μία κυρία από την Άμφισσα, ενώ είχε εξοφλήσει πριν δύο μήνες, μαζεμένους λογαριασμούς ενός έτους, της ήρθε πριν μερικές μέρες ο νέος με μέρος των παλιών χρεών. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ίδια, ευτυχώς που το ποσό ήταν πάνω από 200 ευρώ κι έτσι κατάλαβε ότι πρόκειται για λάθος, ενώ αναρωτήθηκε τι θα γινόταν στην περίπτωση που είχαν συμπεριλάβει μόνο έναν παλιό λογαριασμό, αφού αν το ποσό ήταν μικρό δεν θα της κινούσε την περιέργεια και πιθανόν να διπλο- πλήρωνε. Ένα άλλο περιστατικό που αξίζει να αναφέρουμε, έλαβε χώρα στους Δελφούς, όπου σε λογαριασμό νερού για κατοικία που βρίσκεται στους Δελφούς, υπάλληλοι του Δήμου πρόσθεσαν 200 ευρώ επιπλέον και εντελώς αυθαίρετα, προκειμένου να καλυφθεί η εγγύηση για ακίνητο που ενοικιάζει ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης σε άλλη πόλη του Δήμου.
Κοινώς επικρατεί ένα μπάχαλο με τους λογαριασμούς και καλό θα είναι η Δημοτική Αρχή να κοιτάξει λίγο το θέμα, γιατί οι πολίτες έχουν ήδη αρχίζει να εξαγριώνονται.
Πάντως σε επικοινωνία που είχαμε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Στάθη Μαντζώρο, ανέφερε πως όποιος πολίτης αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους λογαριασμούς του, μπορεί να απευθύνεται στην Δημοτική Ενότητα που διαμένει, προκειμένου να αποκατασταθεί η όποια αδικία έχει δημιουργηθεί εις βάρος του. 
ΠΗΓΗ: 
http://www.orafok.gr

1 σχόλιο:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΝΕΡΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΚΥΒΙΚΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΕΤΗΣΙΟΙ Η΄ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή