Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ο Αστέρας Μαγούλας επικράτησε 2-0 του Φωκικού στην Άμφισσα

Σε μία αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία ο Αστέρας Μαγούλας επικράτησε 2-0 του Φωκικού στην Άμφισσα.....

Από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας κατάφερε να ξεφύγει ο Αστέρας Μαγούλας παίρνοντας σπουδαία νίκη με 2-0 στην έδρα του Φωκικού, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 23’ με τέρμα του Κοτίτσα, φάση στην οποία η ομάδα της Άμφισσας διαμαρτύρεται για οφσάιντ. Η φάση όμως που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων συνέβη στο 67’.
Τότε ο Φωκικός έφτασε στο γκολ με τον Γεωργουσόπουλο με το τέρμα του να ακυρώνεται ως οφσάιντ και να υπάρχουν ρίψεις αντικειμένων από τους οπαδούς των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για λίγα λεπτά.
Από εκεί και πέρα, κυριάρχησαν τα νεύρα και στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ασίγκμπα έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε, ενώ στην ίδια φάση αποβλήθηκε και ο Κορνελάτος για τους φιλοξενούμενους.
Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Έβερετ ο οποίος και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΦΩΚΙΚΟΣ: Λανζάνο, Πεχλιβανόπουλος (67’ Γεωργουσόπουλος), Άλλα, Ασίγκμπα, Σιμονιάν, Ράντι, Σκαρίμπας, Θέος, Φράγκος, Αλβάρεζ, Τζέκος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Μπαλασάκης, Σαμαρόπουλος, Αντωνόπουλος (76’ Μπούγιας), Τριάντος, Κορνελάτος, Έβερετ, Κοτίτσας, Νόνης, Στρατάκης (81’ Ιάτρου), Μαρίνου (92’ Πολίτης), Στρατομήτρος.
onsports.gr..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου