ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

«Όσον αφορά τα περί αποστασίας, ο κ. Κεδίκογλου μπορεί να απευθυνθεί στον πρόεδρό του»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στη δριμεία επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου, μετά το άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα προς τους βουλευτές εκείνους της κυβερνητικής πλειοψηφίας...

που θα πάρουν τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψουν, όπως είπε, την κυβέρνηση.
«Οι στιγμές είναι κρίσιμες για τη χώρα, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ανεξάρτητα πολιτικών αποχρώσεων υφίσταται τις καταστροφικές συνέπειες της ακολουθούμενης από την συγκυβέρνηση πολιτικής» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Οι βουλευτές όλων των κομμάτων πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ή με την πολιτική των μνημονίων και τη διαπλοκή ή με το λαό. Μέση λύση δεν χωράει».
Μάλιστα, επαναλαμβάνει την πρόταση του Αλ. Τσίπρα, τονίζοντας: «Όσοι αποφασίσουν με την ψήφο τους να θέσουν τέρμα στην καταστροφική πορεία της χώρας (….) θα έχουν την πλατιά αποδοχή της λαϊκής βάσης, των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών που τους εξέλεξαν και δεν αντέχουν άλλο». «Ούτε αποστασίες από το κόμματά τους, ούτε αγοροπωλησίες» συμπληρώνει και καταλήγει με μια ξεκάθαρη αιχμή κατά του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά:
«Όσον αφορά τα περί αποστασίας, ο κ. Κεδίκογλου μπορεί να απευθυνθεί στον πρόεδρό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.