Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΔΕ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ: Η οδύσσεια μιας μελέτης…

Το κείμενο του κ. Μολιώτη πέρα από την πολιτική του διάσταση περιγράφει με κωμικοτραγικό τρόπο τα σουλάτσα που μπορεί να κάνει μια μελέτη όταν δεν υπάρχει πολιτική βούληση για άμεση υλοποίηση....

«Πέρασαν από τότε 7 χρόνια περίπου.
Οι μελέτες αρχικά πήγαν και ήρθαν πολλές φορές μεταξύ Νομαρχίας και
Δήμου, μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου άλλοτε ράβοντας και άλλοτε ξηλώνοντας. Στη συνέχεια αυτές κατέληξαν στον Καλλικρατικό Δήμο Δελφών, ο οποίος, αφού τις κλώσησε αρκετό καιρό, με τη δικαιολογία ότι υπήρχαν προβλήματα υποχρηματοδότησης του Δήμου και η Δημοτική Ενότητα Παρνασσού δεν χώραγε σε κανένα πρόγραμμα, τελικά εδέησε και τις ενέταξε στο Πρόγραμμα «Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας – Ηπείρου» μέσω ΕΕΤΑΑ ΑΕ με συνολικό προϋπολογισμό 687.000 € για έργα και στις 3 Κοινότητες.
Με τη δημοπράτηση του έργου διαπιστώθηκε ότι στην Κοινότητα Πολυδρόσου δε θα εκτελεστεί ολοκληρωμένο το έργο που είχε συμφωνηθεί με τον Δήμο Δελφών, αλλά ένα μικρό τμήμα του και συγκεκριμένα η ανάπλαση μόνο του δρόμου από τρίγωνο Ρέββα μέχρι Ταχυδρομείο.
 Άραγε προς τι οι ωδίνες τόσα χρόνια και οι παρακλήσεις μας στον κ.
Δήμαρχο; Τεμαχίστηκαν το έργο και οι μελέτες; Γιατί αυτές οι περικοπές; Δεν έφταναν τα χρήματα; Απορούμε γιατί διπλανές Κοινότητες χρηματοδοτήθηκαν για το σύνολο των έργων αναπλάσεών τους και με ποσά πολλαπλάσια (πχ. μόνο για την Τ.Κ. Γραβιάς 969.250 €, μόνο για τις 2 Κοινότητες Μαυρολιθαρίου και Αθανασίου Διάκου 820.200 € κ.α.).
Είναι πιο ενδιαφέρουσες αυτές οι Κοινότητες; Μην πει κανείς πάλι για «ώριμες μελέτες» και παραμύθια…..»

Ακριβώς όπως περιγράφει τα πράγματα ο κ. Μολιώτης, γίνεται με όλα τα έργα και με όλες τις μελέτες, σε ένα κράτος δομημένο από την αρχή μέχρι το τέλος να είναι ανίκανο και ανάλγητο.
Η ΩΡΑ της ΦΩΚΙΔΑΣ

13 σχόλια:

  1. καλα εσυ σκοτωθηκες νωρις καληνυκτα κε νικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξυπνητούρια προεδρε, σε βρηκανε ........ και κανουν οτι θελουν, τοτε που ηθελες το Μανανα για αντιδημαρχο τι περιμενες???
    περασαν λεει 7 χρονια και τωρα τοπιασε, ειχε φαινεται να λυσει το θεμα του γραφειου του.
    καληνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρέ τους καναπεδοπροφέσορες που μόνο για κριτική πισω απο άψυχα πληκτρολόγια είναι .
    Και καλα ο Μολιώτης...Ρίξτε του όσα αναθέματα θέλετε...Αλλα για αναρωτηθειτε κάποια στιγμή, εσεις τι κάνατε για το χωριό σας και για τα τόσα προβλήματα του?Πότε διαμαρτυρηθήκατε ρε σιωπηλοί παρατηρητές ? Που συμμετείχατε ρε πουθενάδες και πότε?
    Αντε τώρα τρέξτε πάλι στο μαντρί και στις εκλογές που έρχονται κοντά στο Φουσέκη σας και μη ζητάτε τα ρέστα απο τον μή αρεστό στην παραταξή σας Μολιώτη.
    Τα ρέστα για την εγκατάλειψη της Σουβάλας αγαπητοί να τα ζητήσετε απο τον αρχοντα της Αμφισσας που σαν τα πρόβατα τρέχετε σωρηδόν κοντά του κάθε φορά και τον ψηφίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ !!! ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ. ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ...

      Διαγραφή
    2. ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ. ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ), ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ (ΑΠΟΜΩΝΟΜΕΝΟΙ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ) ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΠΑ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ, ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΘΙΒΕΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΒΕΡΕΣΤ. ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ - ΤΑ ΙΜΑΛΑΪΑ.
      ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ - ΕΝΑΝ 29 ΧΡΟΝΟ ΣΕΡΠΑ - ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ TEDx ATHENS ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ. ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΘΕΣΕ...ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ...
      ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ DAWA STEVEN SHERPA : http://blog.tedxathens.com/tedxathens-2013-speakers-sherpa/
      ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ - ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ - ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ
      ΣΤΑΘΗΣ ΠΙΠΕΡΑΣ

      Διαγραφή
  4. Πέρα βρέχει και δώθε χιονίζει , προσέξτε όλοι σας , μην σας ξεφύγει καμιά περισπομένη και καμιά κόντρα διχόνιας , δεν ντρέπεστε όλοι σας , το παιχνίδι για το χωριό μας , τη μακαρίτισσα Σουβάλα , ΈΧΕΙ ΧΑΘΕΙ , από πολλά χρόνια και σεις το πείρατε χαμπάρι , τώρα που νυχτώνει και βραδιάζει και δεν πρόκειται να ξημερώσει καλλή μέρα .Κρυφτέιτε και να κρυφτούμε όλοι θα μας πάρει και το ποτάμι και δεν τώχουμε πάρει χαμπάρει.Τι ψηφίζαμε τόσα χρόνια και άρχοντες και γαιδουροπολιτικούς . Αξιοι της κατάρας του Τούρκου που μας πήρε ζβάρνα απ' τη απάν ΖΒΆΛΑ .μΟΝΙΆΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΉΣΤΕΤΑ ΌΛΑ ΣΤ ΜΠΑΝΤΑ .άν θέλετε να πέτε μπροστά γιά πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο κ, Μολιωτης εχει ξεπερασει στα ψεματα και στο ερπειν και τον Αδωνι γεωργιαδη, enough , εμαθε κι΄αυτος και μαστορευει και γ@@@ το μαστορα του !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΑΙ ΤΟΝ ΤΖΙΒΑΡΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.

    *ΑΛΛΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΗΝ....ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

    ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ 12.18 ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΕΙΣ .ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΜΩΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΠΥΡΙΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΘΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ??
    ΕΒΡΙΣΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ......


    ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ*ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ... ΑΝ ΘΕΣ )* Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΥΤΑ ΕΠΩΝΥΜΩΣ (ΤΕΤ Α ΤΕΤ )ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ .
    ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βλεπεις σε βρηκα.
    τοση καουρα για το κολητο σου με προβληματιζει φιλε 1.09
    δεν εχει αλλο τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΜΕ ΒΡΗΚΕΣ ΡΕ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΕΣΟΡΑ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΩΝ ΟΠΩΣ ΕΥΣΤΟΧΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΣΤΙΣ 1.09 ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΥΒΡΙΖΟΜΕΝΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΟΜΩΣ ΛΙΓΑΚΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ...ΠΕΡΔΕΣΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΗ.
    ΝΑ ΔΙΕΚΟΛΥΝΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟ ΨΥΧΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.ΑΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ "ΝΤΟΥΓΡΟΥΝΤΖΑ " ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΝΟ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ? ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ''ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ''(12,40μμ) ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΛΕΩ ΑΣ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΟΦΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ?ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ?ΕΑΝ ΝΑΙ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ.ΕΑΝ ΜΟΝΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ,ΚΑΝΕΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΛΑΘΟΣ.ΒΓΕΙΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΟΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ,ΠΕΣΤΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΛΙΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΕΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.--ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ,--ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ........
    ΦΙΛΙΚΑ

    Ν.ΣΤΥΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ Νίκο....Πόσο, μα πόσο λίγο μας ξέρεις .....
    Εσύ δίκιο έχεις .Αλλά λυπάμαι πως με το διάβα του χρόνου και αφού διαπιστώσεις τα κοινώς παραδεκτά ,διαπιστωμένα και νυχθημερόν συζητημένα και" εν οίκω και εν Δήμω" , χρόνια τώρα(πρόσεξε....χρόνια τώρα και κυριολεκτώ .Έχει σημασία...), θα απογοητευτείς φίλε.
    Στη λογική σου είμαστε.Μακάρι και πάλι μακάρι.Αλλά.....
    ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ 810, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ...

      Διαγραφή