Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Με το τρένο στα χιονοδρομικά κέντρα

«Πακέτα» χιονοδρομικού τουρισμού για τους λάτρεις του σκι ετοιμάζει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία εστιάζει τις προσπάθειές της για προσέλκυση περισσότερων επιβατών στις σιδηροδρομικές εκδρομές.....

Στα χιονοδρομικά με σιδηρόδρομο
Ετσι, από το τέλος Δεκεμβρίου ή τις αρχές Ιανουαρίου η εταιρεία θα ξεκινήσει την προσφορά ολοκληρωμένων εκδρομών σε χιονοδρομικά κέντρα δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να αγοράσουν «πακέτο», στο οποίο εκτός της σιδηροδρομικής μετακίνησης θα περιλαμβάνονται το εισιτήριο για το χιονοδρομικό, η οδική μετακίνηση από και προς τον σταθμό του τρένου και εάν το επιθυμεί ο ταξιδιώτης, το φαγητό, η διαμονή ακόμα και η είσοδος σε κοντινά μουσεία.
Το πρόγραμμα σύμφωνα με το ethnos.gr αναμένεται να ξεκινήσει από τα χιονοδρομικά κέντρα του Χελμού, του Πισοδερίου και του Παρνασσού, με τα οποία η ΤΡΑΙΝΟΣΕ βρίσκεται σε συνεννοήσεις.
Αντίστοιχα τουριστικά πακέτα ετοιμάζει και για το επόμενο καλοκαίρι σε συνεργασία με κάμπινγκ στα παράλια της Πιερίας αλλά και στη Σαμοθράκη, για την οποία η αναχώρηση του πλοίου είναι απόλυτα συγχρονισμένη με την άφιξη του τρένου στην Αλεξανδρούπολη.

3 σχόλια:

  1. Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ!20 Νοεμβρίου 2013 στις 8:05 μ.μ.

    Και κατι άλλο πολύ σημαντικό για το χωριό μας αλλά και ολόκληρη την περιοχή που σου ξέφυγε Πολύδροσε .
    Επιτέλους ξεκίνησε και η κατασκευή τελεφερίκ απο το χώρο της δεξαμενής μέχρι τη φτερόλακα.
    Η λειτουργία του θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο και το έργο γίνεται στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράματος της Κυβέρνησης .
    Την εκμετάλευσή του θα έχουν για 35 χρόνια Καζακστανοί επιχειρηματίες οι οποίοι και το χρηματοδοτούν .
    Επίσης εξετάζεται παράλληλα και η κατασκευη αγωγού φυσικού αερίου για τροφοδοσία ολης της περιοχής.
    Σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν στο STAR Λαμιας την Παρασκευή 22/11 στις 9 μ.μ σε κοινή συνέντευξη τύπου των Δημάρχων της περιοχής, του Προέδρου της Κοινότητας Πολυδρόσου , εκπροσώπων της
    Εθνικής μας στιβαρής και ανεξάρτητης Κυβέρνησης και του κου...Αδωνη Γεωργιάδη.

    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ *ΤΡΥΠΩΝΩ ΞΕΤΡΥΠΩΝΩ*
    Δελαβέγκουρα 69.
    τηλ 2104679856789

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΟΥΒΑΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΗΣΕΙ, ΟΤΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΧΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. ΕΙΧΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ, ΟΙ ΤΙΜΕΣ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ), ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΣΤΑΝΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ, ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΜΠΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΟΠΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ, κ.α. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΙΤΗΣΗ (Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΘΕΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΤΑΣΕΙΣ MINI BUS, ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ, ΠΡΩΤΟΝ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΤΟΤΕ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ) ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΩΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ... ΠΕΡΑΣΕ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

    Σ. ΠΙΠΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή