Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ «ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ»

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 2ου Σεμιναρίου Επείγουσας Ιατρικής με θέμα: ¨Διάσωση στο βουνό» που οργανώνεται από το Γ.Ν. Άμφισσας στις 29 Νοεμβρίου 2013 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Δελφών στην Άμφισσα.
Η Φωκίδα, με τον μεγάλο ορεινό της όγκο... υποδέχεται κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό ατόμων που ασχολούνται με τις διάφορες δραστηριότητες βουνού, όπως ορειβασία, αθλήματα χιονοδρομίας, αναρρίχηση, ποδήλατο βουνού κ.λ.π. Οι δραστηριότητες όμως αυτές συνοδεύονται μερικές φορές με ατυχή γεγονότα (ατυχήματα, παθολογικά προβλήματα κ.λ.π) τα οποία απαιτούν επείγουσα προνοσοκομειακή ή και νοσοκομειακή αντιμετώπιση. Σκοπός λοιπόν του Σεμιναρίου είναι η ανάλυση των ιδιαιτεροτήτων και των δυσκολιών που παρουσιάζονται στην αντιμετώπιση αυτών των ασθενών.
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όσους εμπλέκονται με την επείγουσα ιατρική (ιατρούς, νοσηλευτές διασώστες κ.λ.π.) αλλά και σε όσους ασχολούνται με δραστηριότητες στο βουνό (ορειβατικοί σύλλογοι, χιονοδρόμοι κ.λ.π). Σας καλούμε να παρευρεθείτε στις εργασίες του Σεμιναρίου (συμμετοχή ελεύθερη) τη Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013, στις 6:00 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας.

Υπεύθυνοι σεμιναρίου : Α.Κυριακίδης, Επιμελητής Χειρουργικής Κλινικής, Γ.Ν.Άμφισσας
Α.Ζαχαρόπουλος, Επιμελητής Ορθοπαιδικής Κλινικής, Γ.Ν.Άμφισσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου