ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Θέμος- Πάλλης: Αν δεν μοιάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε

Δεν κατανοώ την φασαρία περί του Αναστάσιου Πάλλη, του επιχειρηματία, του εφοπλιστή, του εκδότη, του ιδιοκτήτη πολεμικού μουσείου, το οποίο το έχει επισκεφθεί μέχρι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας....
Τον κατηγορούν λέει ότι είχε 10.000 παράνομα όπλα, τα οποία δεν αποκλείεται να τα πούλησε στην Χρυσή Αυγή. Δεν κατανοώ την κατηγορία. Συλλέκτης ήταν ο άνθρωπος και στους συλλέκτες δεν μπορείς να βάλεις όρια. Αν είχε δηλαδή δέκα χιλιάδες γραμματόσημα με τον Στρατηγό Ντε Γκολ ή δέκα χιλιάδες γαλάζια καναρίνια, τι θα λέγατε; Ότι είναι λαθρέμπορος γραμματοσήμων και καναρινιών; Ότι ήθελε να πουλήσει τα γραμματόσημα και τα καναρίνια στην Χρυσή Αυγή;
Σάλος έγινε και με το αντιαρματικό που περίμενε τον κ. Πάλλη σε ένα κοντέινερ στα σύνορα. Αν ζούσατε κι εσείς στη μακρινή και αφιλόξενη Βούλα, θα γνωρίζατε ότι η περιοχή δέχεται από καιρού εις καιρόν φονικές επιθέσεις αιμοβόρων φλαμίνγκο, τόσο αιμοβόρων που έχουν γίνει ροζ από τα λουτρά αίματος. Δεν είναι αντιαρματικό το όπλο του Πάλλη, είναι αντιφλαμίνγκο, όπως και το ναζιστικό μουσείο που βρέθηκε στο σπίτι του, δεν είναι μουσείο, είναι το φαρμακείο της φύσης. Οι επαΐοντες γνωρίζουν ότι η υπογραφή του Χίμλερ θεραπεύει την ποδάγρα και η τριχόσκονη από το μουστάκι του Χίτλερ- το οποίο υπολογίζεται ότι είχε πάνω από τρεισήμισι εκατομμύρια τρίχες- θεραπεύει τη φαλάκρα και τη φαινυλοκαιτονουρία. Για τις κούκλες που ήταν ντυμένες ναζί δεν μπορούμε να πούμε πολλά, διότι θα εισέλθουμε στο ολισθηρό μονοπάτι του κίνκι.
Κατόπιν τούτων, καταλάβατε γιατί ο Πάλλης επέλεξε να επενδύσει στο «Πρώτο Θέμα» και να συνεργαστεί με τον εθνικιστή, μιλιταριστή, ρατσιστή, φιλοχρυσαυγίτη Θέμο Αναστασιάδη. Καταλαβαίνετε επίσης γιατί ο Αναστασιάδης καλοδέχθηκε την συμμετοχή του Πάλλη στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας τους, γράφοντας στις 18/01/2011: «Η εταιρεία «Πρώτο Θέμα» ανακοινώνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, στην οποία συμμετέχει ο εφοπλιστής κ. Αναστάσιος Πάλλης, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας μεταξύ άλλων και σε συνεργασία με τον Όμιλο Ρέστη». Ρέστης, Πάλλης Αναστασιάδης: Ένας υπόδικος, ένας φυγόδικος, ένας κατάδικος μαζί στην πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας. Ζήτω η χώρα!
Ρε τι γινότανε κάτω από τη μύτη μας στα χρόνια της ευμάρειας. Έμποροι όπλων, διακινητές μαύρου χρήματος, λαθρέμποροι εφοπλιστές, απατεώνες τραπεζίτες, όλοι μαζί έστηναν δουλειές, πλούτιζαν, εξαγόραζαν ΜΜΕ, συνειδήσεις, ακόμη και κόμματα. Κάτω από τη μύτη μας και μέσα στη μύτη της πολιτικής εξουσίας, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που ζούσαν το μύθο τους στην Ελλάδα. Κι όταν έσκασε η φούσκα, φόρτωσαν οι ξετσίπωτοι την ενοχή στον ελληνικό λαό, του είπαν μαζί τα φάγαμε, μαζί με τον Πάλλη, με τον Ρέστη, με τον Θέμο. Προπαντός με τον Θέμο, τον διακινητή μαύρου χρήματος, τον κομιστή, τον συνεταίρο του ναζιστή εμπόρου όπλων, που έχει το θράσος να μας νουθετεί, να μας λέει τι να ψηφίσουμε και τι να μην ψηφίσουμε.
Γεμίζουν ενοχές τον κόσμο, για να τον καταστείλουν, να τον αποκοιμίσουν, ώστε να κερδίσουν χρόνο και να ολοκληρώσουν τη νέα μοιρασιά. Αυτό συμβαίνει σήμερα μπροστά στα μάτια μας, η νέα μοιρασιά της νέας εποχής, η ανακατανομή και αναδιανομή της πολιτικής και οικονομικής πίττας. Ακόμη και υψιπετείς πολιτικές κινήσεις, όπως το success story, η θεωρία των δύο άκρων, ακόμη και το μανιφέστο των 58, μέρος της μοιρασιάς είναι και αυτές.
Κι αν λέω ψέματα, να με φάνε τα αιμοβόρα φλαμίνγκο της Βούλας.

2 σχόλια: 1. ΑΠΟ 2.500-5000 ΕΥΡΩ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ PRIVE ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ
  Νεοναζί όργια με χορηγούς επιχειρηματίες και μάτια ερμητικά κλειστά σε κτήμα της Β.Α Αττικής


  Η βίλα του εφοπλιστή Αναστάσιου Πάλλη δείχνει σαν αρσακειάδα μπροστά στη φημολογία που κυκλοφορεί για τη βίλα άλλου μερακλή εφοπλιστή ο οποίος ήταν καψούρης με χρυσαυγίτη και οργάνωνε πολύ “ιδιαίτερα” πάρτυ για το πάθος του.

  Μιλάμε για πάρτυ με τα μάτια ερμητικά κλειστά στα οποία υπήρχαν ειδικοί κώδικες προσέλευσης και συμμετοχής που ξεπερνάνε ακόμη και την πιο σαζομαζό φαντασία σε συνδυασμό με την ελεγεία στην ιδεολογία του νεοναζισμού.

  Τα πάρτυ δίνονταν σε μεγάλο κτήμα των βορειανατολικών προαστείων στις παρυφές της Αττικής Οδού. Οι καλεσμένοι έφταναν ντυμένοι κανονικά στο κτήμα που δίνονταν το πάρτυ, με την έννοια ότι φορούσαν κοστούμια οι άνδρες και τουαλέτες οι γυναίκες για να μην κινούν την περιέργεια των περιοίκων αλλά και όσων κινούνταν εκείνη την ώρα στην Αττική Οδό. Μόνο που κάτω από το καθωσπρέπει ντύσιμο, άνδρες και γυναίκες φορούσαν στολές και αμφίεση νεοναζί με σβάστικες, δερμάτινα, μπότες αλλά και όλα τα αξεσουάρ ενός πάρτυ οργίων.

  Τα ποτά ήταν χορηγία γνωστού εκδότη όπως επίσης και η καλής ποιότητας κοκαίνη για τις ώρες που από τα 200-300 άτομα, με τα οποία ξεκινούσε το πάρτυ, έμειναν μόνο 30-40 εκλεκτοί. Εκείνοι δηλαδή που είχαν το δικαίωμα συμμετοχής στο πιο prive κομμάτι της βραδιάς. Το κόστος συμμετοχής στο prive μέρος της βραδιάς κυμαίνονταν από 2.500-5.000 ευρώ το άτομο και αφορούσε κατά κάποιο τρόπο τα μέλη της «Τάξης του Κολλεγίου».

  Πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο εκκεντρικός γιος πολύ γνωστού επιχειρηματία ο οποίος αναλάμβανε τον ρόλο του Αδόλφου Χίτλερ αλλά στην ροζ εκδοχή του!

  Η κορύφωση της βραδιάς δεν ήταν παρά ένα πάρτυ οργίων το οποίο μάλιστα κατέγραφε επαγγελματίας σκηνοθέτης-κατέφθανε συνήθως ένας πολύ γνωστός Γερμανός σκηνοθέτης πορνό, ο οποίος έπαιρνε 150.000 ευρώ τη βραδιά.

  Το υλικό από τα συγκεκριμένα πάρτυ του μερακλή φιλοναζί εφοπλιστή βρίσκεται καλά φυλαγμένο σε 3 κόπιες αντίστοιχων ελλήνων οικονομικών παραγόντων. Μόνο που κόπιες-για κακή τους τύχη-έχει κρατήσει και ο Γερμανός σκηνοθέτης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τις έχει ανεβάσει σε συγκεκριμένη διεύθυνση στο Ιντερνετ και όποιος θέλει να παρακολουθήσει σε ιδιωτική προβολή το πλούσιο υλικό καλείται να πληρώσει από 10.000-έως 30.000.

  Παρότι το κόστος της ιδιωτικής προβοής είναι πανάκριβο, τουλάχιστο 50 συμπολίτες μας έχουν παρακολουθήσει ως τώρα μέσα από τον υπολογιστή τους τα νεοναζί πάρτυ με τα μάτια ερμητικά κλειστά!

  Σε κάποια από αυτά συμμετείχαν και οι ίδιοι...

  Δημοσίευση: 16 Οκτωβρίου 2013, 23:39

  Kourdisto Portocali

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΚΠΟΠΜΠΕΣ ΘΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ'' ΠΡΩΤΩ ΘΕΜΑ'' ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.