Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Πέρασε στο Ευρωκοινοβούλιο πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ για τροποποίηση του Δουβλίνο

 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Ο ΛΑ.Ο.Σ. αυτήν την περίοδο είναι το μόνο κόμμα το οποίο αν και εκτός της βουλής μελετάει δημιουργεί και προτείνει λύσεις σοβαρές και υλοποιήσιμες, για τα προβλήματα τα  οποία έχει δημιουργήσει το κατεστημένο της μεταπολίτευσης και οι σημερινοί υπάλληλοι τής τρόικα....

Παράλληλα ο ΛΑ.Ο.Σ. στο Ευρωκοινοβούλιο όπου εκπροσωπείται, παράγει συνεχώς έργο υπέρ της πατρίδας μας. Πριν από λίγες μέρες σε σύνοδο της κοινοβουλευτικής ομάδας CFD στην οποία ανήκει και ο ΛΑ.Ο.Σ. , ο ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Σαλαβράκος κατάφερε να περάσει τις γραμμές του ΛΑ.Ο.Σ. σχετικά με την  μελέτη και επεξεργασία κανόνων μετανάστευσης. Έτσι πέρασε αποκλειστική πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ. πρώτον για ποσοστώσεις και δεύτερον για αναθεώρηση της συνθήκης «Δουβλίνο ΙΙ» η οποία πρόταση με ψήφισμα της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας CFD έρχεται προς συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο και αποτελεί μια σημαντική πίεση προς την κατεύθυνση της αναθεώρησης της συνθήκης «Δουβλίνο ΙΙ». Αυτό είναι ουσιαστικό έργο , έτσι θα διώξουμε τους λαθρομετανάστες και όχι δέρνοντας δυο Αλβανούς και μαχαιρώνοντας έναν Πακιστανό, ούτε φτιάχνοντας στρατόπεδα συγκεντρώσεως .

Σήμερα διαπιστώνουμε ότι ενώ όλα τα άλλα κόμματα ή εξευτελίζουν και  ξεπουλούν την χώρα μας (τα κόμματα της κυβέρνησης) ή ωθούν την χώρα στο άγνωστο, στο αιματοκύλισμα, στο χάος (τα κόμματα της αντιπολίτευσης) ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι το μόνο κόμμα που παράγει πολιτική και  προτείνει συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων , είναι το μόνο κόμμα που δεν είναι στείρα άρνηση και καταγγελία αλλά πρόταση και δημιουργία.

1 σχόλιο:

  1. ΧΑΖΗ Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ,ΑΦΟΥ ΧΑΡΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-.ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ.
    ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ ΑΓΙΑΛΕΓΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΣΟΥ ΝΕΡΟ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή