Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Κατέρρευσε παλιό σπίτι στην Αμφίκλεια!

Ένα πολύ παλιό και ετοιμόρροπο  σπίτι κατέρρευσε το  απόγευμα στην Αμφίκλεια και μάλιστα στο χώρο... όπου σε λίγες ημέρες θα αναπτυχθεί το  ετήσιο παζάρι.
"Ευτυχώς δεν  είχε αρχίσει το  παζάρι γιατί θα είχαμε προβλήματα αν συνέβαινε τις ημέρες λειτουργίας του παζαριού  με τους πωλητές και  εκατοντάδες κόσμου που συρρέει σε αυτό" ανέφερε τοπικός σύμβουλος της Αμφίκλειας.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες απ όταν Δήμο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου γίνετε έλεγχος στις σήραγγες της Εθνικής οδού γιατί  υπήρχαν αναφορές διερχομένων οδηγών  ότι σε ορισμένα σημεία  , εκτός  σηράγγων όμως υπήρχαν στο  οδόστρωμα πέτρες.
Απόψε φθάνει στα Καμένα Βούρλα ο  πρόεδρος του ΟΑΣΠ καθηγητής γεωλογίας Ευθύμιος Λέκκας με ομάδα συνεργατών του ενώ αύριο  θα  μεταβούν και πάλι στις σεισμόπληκτες περιοχές τεχνική του οργανισμού αποκατάστασης σεισμοπαθών για νέους έλεγχους.
Όμως οι κάτοικοι   πέρα από  την ανησυχία τους διαπιστώνουν ότι τα λόγια τα μεγάλα για σύντομη υπογραφή της  περίφημης ΚΥΑ και  την εκταμίευση χρημάτων για αποκατάσταση ζημιών  θα αργήσει πολύ ακόμη....
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου