Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ...ΒΡΑΒΕΙΟ!

Μια πολύ καλή ''συμμετοχή''. 

   Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Δήμου Δελφών, θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου των Δελφών, η τελετή της απονομής βραβείου προς τον Dr Patrick Bui καθηγητή της Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Paris V & Sorbonne στην Γαλλία, παρουσία πλήθους διακεκριμένων επιστημόνων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.  Σε αυτή την τελετή συμμετέχει και ο Δήμος Δελφών και είναι παγκόσμια η προβολή του Δήμου μας... μιάς και στον ιερό χώρο των Δελφών θα αποδοθούν τιμές από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Υπουργείο Πολιτισμού, σε καταξιωμένο επιστήμονα και άνθρωπο.
 Και τέτοιου είδους προβολές τις χρειαζόμαστε!  Τέτοιες δράσεις είναι αυτές οι οποίες αρμόζουν στον αύλειο χώρο του ναού του Απόλλωνα και μέσα από αυτές, καθαγιάζεται ακόμα περισσότερο η Φωκική γή και καταξιώνονται οι επιφανείς Παγκόσμιοι Πολίτες!  Από αυτές τις συμμετοχές αναδεικνύεται η πολιτισμική αντίληψη των διοικούντων τον Δήμο, για το ποιόν Δήμο διοικούν και σε ποιό επίπεδο ανθρώπων απευθύνονται.  Και αυτό είναι άξιο βραβείου!.
Αυτά μας πρέπουν και αυτά μας αρμόζουν στον Δήμο μας και όχι τα ''μπουλούκια'' της ελαφρότητας και της ''αρπαχτής'', όπως αυτό της ''μπουμπούκας'' Μανωλίδου προ μηνός.  Αυτόν τον άνθρωπο, μαζί με τον άλλο τιμώμενο πρώην Υπουργό Πολιτισμού Κωνσταντίνο Τζαβάρα,  να περιφέρετε κύριε Δήμαρχε και κα Μπακολουκά, στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου μας και να τον κάνετε κοινωνό και γνώστη της περιοχής μας, αυτόν τον άνθρωπο να επιδείξετε στους εδώ δημότες, ως τιμώμενοι από την παρουσία του και ταυτόχρονα τιμώντας τον για την προσφορά του στην ανθρωπότητα.  Αυτόν και όχι τα πάσης φύσεως ''σούργελα'', των οποίων η σκουπιδοειδής θητεία τους στο ''γυαλί'' τα έκανε επώνυμα.
   Βεβαίως να σημειώσουμε ότι στο Δ.Τ., δεν αναφέρεται η πρόσκληση προς τους Δημότες εφ' όσον θέλουν να παρευρεθούν στην τελετή.  Να υποθέσουμε ότι αυτή η άξια βραβείου βράβευση, θα γίνει ανάμεσα σε γνωστούς και φίλους;  Κρίμα δεν είναι;















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου