Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Σπάνια συνέντευξη του Γιάννη Μαρρέ στο Star. Την Παρασκευή τον τιμά η γενέτειρά του.(video)


Ο λογοτέχνης Γιάννης Μαρρές ήταν μια ιδιαίτερη προσωπικότητα στο χώρο του πνεύματος και των γραμμάτων.
Ποιητής, πεζογράφος, λογοτέχνης, αδελφικός φίλος του Βρεττάκου και του Ελύτη άφησε πίσω του ένα σπουδαίο έργο, παρακαταθήκη στους πατριώτες του Σουβαλιώτες....

Ο σύλλογος γυναικών Πολυδρόσου Φωκίδας διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν του την ερχόμενη Παρασκευή 16 Αυγούστου στο δημοτικό σχολείο Πολυδρόσου.
Ο Γιάννης Μαρρές δεν αγαπούσε την δημοσιότητα και οι συνεντεύξεις του ήταν κάτι παραπάνω από σπάνιες. Από καρδιάς είχε μιλήσει στην συμπατριώτισσά του δημοσιογράφο Λένα Παρασκευά και την εκπομπή "ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ" που παρουσίαζε στις αρχές του 2000, στο Star Κεντρικής Ελλάδος.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τον λογοτέχνη σε αυτή την σπάνια συνέντευξη.


Σπάνια συνέντευξη του Γιάννη Μαρρέ στο Star... από LAMIASTARGR

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί συμπατριώτες,
    αγαπημένοι μου Σουβαλιώτες,
    εύχομαι μεγάλη επιτυχία στην αποψινή σας εκδήλωση.
    Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία.
    Λυπάμαι ειλικρινά γιατί απόψε, λόγω ενός ερευνητικού προγράμματος που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ιόνιο, δεν μπορώ να βρίσκομαι μαζί σας.
    Ο μπάρμπα Γιάννης, όπως τον έλεγα και τον λέγαμε όλοι, ελπίζω να με συγχωρήσει ( αν ζούσε θα ρωτούσε φαντάζομαι με τη βροντερή φωνή του: έλα εδώ, τί ετοιμάζεις πάλι ρε τσογλάνι;).
    Ζητώ και από σας τη συγκαταβατική σας κρίση για την απουσία μου από τη σύναξη των ευεργετημένων από τις πράξεις του, των ενδυναμωμένων από τον λόγο του, των περήφανων για το έργο του και το ήθος του Σουβαλιωτών.
    Με πολλούς χαιρετισμούς
    Παναγιώτα Τζιβάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή