Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Η Νομαρχιακή Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Φωκίδας ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 

Η Νομαρχιακή Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Φωκίδας ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ :
     Την απαράδεκτη «χρησιμοποίηση» του ιερού χώρου των Δελφών από όσους ενστερνίζονται την φασίζουσα ιδεολογική προπαγάνδα...

     Την υποκρινόμενη νομιμοφάνεια των «μαθημάτων Ιστορίας» από όσους καταπάτησαν την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Οικουμένης.
Τα δήθεν ψευτο- Ελληνικοχριστιανικά ιδεώδη που προβάλλουν έντεχνα όσοι είναι εμπνευστές και υποστηρικτές της «εκδήλωσης» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Αρχαιολογικό χώρο των Δελφών δεν μπορούν να κρύψουν το απάνθρωπο πρόσωπο τους.
Οφείλουμε να αντιδράσουμε για:
Ø      Να τηρηθεί η νομιμότητα που αφορά όλους τους πολίτες. Από πότε κάποιοι χωρίς άδεια, όπως προβλέπει ο νόμος, εισβάλουν στους αρχαιολογικούς χώρους και καταπατούν ασύστολα τους νόμους;
Ø      Να μην επιτραπεί η  καπηλεία της ιερότητας του Χώρου ούτε στο φεγγαρόφωτο ούτε ΠΟΤΕ....
Ø      Να αποτραπεί η εικόνα του αίσχους στους χιλιάδες τουρίστες που θα επισκεφθούν τον χώρο, αλλά και στο εξωτερικό.
Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος μέσα στον ιερό τόπο των Δελφών ΔΕΝ προσφέρεται σε οπαδούς της ναζιστικής Ιδεολογίας.
            Καταδικάζουμε κάθε «καπηλεία» των αρχαιολογικών μας χώρων και μνημείων από όπου και από όποιον προέρχεται.


                                                          Για την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ


  Λεωνίδας Καραμπάρμπας

11 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ 'ΠΑΣΟΚ'; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΕΝΙΖΕΛΟΚ ΣΑΜΑΡΟΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡΑΥΓΟΥΛΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ...ΚΑΛΠΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ... ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΙ, ΤΣΙΠΡΕΣ, ΠΑΠΑΡΗΓΑΙΟΙ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΑΙΟΙ, ΚΑΜΕΝΟΙ ΚΛΠ........ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ! ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

      Διαγραφή
  3. ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΟΤΙ ΤΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ.
    ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ?
    ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΤΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ...! ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ.

      Διαγραφή
  4. ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ 10.11?
    ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ(ΤΖΙΖ ΚΑΙ ... ΑΠΑΠΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ?)?ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ Η ΜΕ ΧΟΥΝΤΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙΩΑΝΝΙΔΗΔΕΣ ΤΟ 67?ΜΑΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ..ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
    ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ ΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ....
    Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ...ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ....
    ΤΩΩΩΡΑ ...ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΜΑΙ Ο 10:11 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΗΣΟΥΝ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ........... ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΠΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

      Διαγραφή
  5. η αληθεια η οποια δεν αλλαζει, οσο και να ποναει ειναι μια. οι βολεψακηδες, οι απαιδευτοι και οι γλυφτες των πολιτικαντηδων και των κομματων να σταματησουν να το παιζουν υμνητες της επαναστασης, της δικαιοσυνης και της ισονομιας και να το βουλωσουν καθως ηταν αυτοι που ως γνησια κομματοσκυλα τους διατηρησαν στην εξουσια πολλες δεκαετιες. πρασινοφρουροι και γαλαζογλυφτες. οσο για το μεγαλο ψεμα και παραμυθι που ονομαζεται αριστερα, θα τριζουν τα κοκκαλα του ΔΙΑΚΟΥ βλεποντας να υπαρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ που στηριζουν και πιστευουν αριστερους ψευτοηγετες και ψευτοιδεολογιες που μονο σκοπο εχουν να υποστηριξουν καθε τι ανθελληνικο και αντιθετο στις παραδοσεις και τις αξιες του ΕΘΝΟΥΣ. απο γαργαρα για τις ΜΚΟ που δεν τις κατηγγειλαν μεχρι την προσφατη πωληση δημοσιας συχνοτητας σε off shore εταιρια και απο την χρηματοδοτηση που αποδεχονται απο το κρατος και δεν την μοιραζουν στον λαο μεχρι την συμπαρασταση σε λαθρομεταναστες μονο και οχι σε Ελληνες ανεργους και αστεγους. χαρακτηριστικο παραδειγμα οτι οι φιλοι και καλοι λαθρομεταναστες εκαιγαν τα τροχοσπιτα γιατι δεν τους αρεσαν τα τζαμπα γευματα και η τζαμπα διαμονη αντι για την απελαση, την στιγμη που οι συγχωριανοι μας δεν μπορουν πλεον να μεινουν στα σπιτια τους μετα τον σεισμο και η πολιτεια δεν προνοει ουτε για σκηνη. δεν ειδα καποια ευαισθησια για τους Ελληνες συγχωριανους μας. σε αλλη περιπτωση θα ειχατε κραυγες και οδυρμους. ποναει αλλα ειναι η αληθεια για τα κομματοσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΣ ΤΟ'ΦΕΡΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!!!
    ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΜΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ 8.16 ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ Η ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ?
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ???
    ΠΟΛΥ MEGA ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ.
    Α!!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ! ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΔΕΞΙΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΤΙΝΟΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!
    ( ΒΟΡΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΛΕΠΩ 8:49 ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΛΙΣΜΑ. ΠΟΣΟ ΓΛΥΦΤΑΚΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΣΑΙ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΤΕΡΩΝΥΜΑ ΕΛΚΟΝΤΑΙ. ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΜΟΤΟΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ (ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ.
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΟΡΜΑΛ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή