Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Tα νέα από τον Κηφισσό Κ. Τιθορέας

Την Πέμπτη 1η Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Κηφισσού Κάτω Τιθορέας, ο οποίος φέτος επέστρεψε στην Α1 κατηγορία και φιλοδοξεί να σταθεροποιηθεί.
Στην ομάδα της Δυτικής Φθιώτιδας παρέμεινε προπονητής ο Γιώργος Φωτόπουλος που την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στο μεγάλο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φθιώτιδας.....


Οι νεοφώτιστοι στην Α1 κατηγορία, ήδη προχώρησαν σε δύο σημαντικές μεταγραφές.
Συγκεκριμένα απέκτησαν τον 25χρονο (15/12/1988) επιθετικό Χρήστο Χριστοδούλου από τον Ανδρούτσο Γραβιάς (αγωνίστηκε επίσης σε ΑΣ Λαμία, Δαμάστα) και τον 28χρονο (18/4/1985) μεσοαμυντικό Μάνο Σιώτη από τον Ολυμπιακό Λαμίας.
Επίσης ανανέωσαν για ένα ακόμη χρόνο στον Κηφισσό ο 28χρονος μέσος Γιάννης Μυλωνάς και ο 23χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Μερμίγγης.
Εξάλλου επιστρέφουν στην ομάδα ο 21χρονος Άκης Αποστολακόπουλος, ο 22χρονος Πάρης Καρανάσιος, ο 23χρονος Δημήτρης Καινούργιος και ο 18χρονος Δημήτρης Αργυράκος, που απουσίαζαν για διαφόρους λόγους.
Διοικητικά ο πρόεδρος Θωμάς Ηλ. Θανασιάς  συνεχίζει στο τιμόνι του Κηφισσού για δεύτερη συνεχή χρονιά, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από μία μίνι αναδιάρθρωση έχει πλέον την ακόλουθη μορφή:

Πρόεδρος: Θωμάς Ηλ. Θανασιάς
Αντιπρόεδρος: Θανάσης Χαλκιάς
Γεν. Γραμματέας: Δημήτρης Αποστολακόπουλος
Ειδ. Γραμματέας: Βασίλης Σιαλμάς
Ταμίας: Γιώργος Πανταζής
Έφορος υλικού: Δημήτρης Μαρίνος
Γεν. Αρχηγός: Δημήτρης Ράϊος
Δημ. Σχέσεις: Δημήτρης Μίχος
Μέλη: Κώστας Τασούλας, Κώστας Τσιάρας, Γιάννης Βα’ί’τσος.
Αναπλ. μέλη: Κώστας Ηλ. Θανασιάς, Μάριος Κουκουτσίδης, Κώστας Κοζάκης.

e-tithorea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου