Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΕΤΑ KAI ΜΥΑ/ΛΣ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ. ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ Ή ΝΕΚΡΟΙ"-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

ΕΤΑ και ΜΥΑ/ΛΣ «στρίμωξαν» τους Αλβανούς – «Θα πιαστούν ζωντανοί ή νεκροί»
Οι ομάδες ειδικών δυνάμεων των Ε.Δ. που δρουν παράλληλα με τις αστυνομικές δυνάμεις στον εντοπισμό της ομάδας των Αλβανών οπλοφόρων στην περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας φαίνεται πως αποτέλεσαν τον κρίσιμο εκείνο παράγοντα με την εμπειρία τους και τον εξοπλισμό τους ώστε να εντοπίσουν σήμερα τα ....
ξημερώματα τους επικίνδυνους αλβανούς φυγάδες.
Πιο συγκεκριμένα ομάδα ειδικών δυνάμεων του Στρατού εντόπισε με τη χρήση θερμικών καμερών κάμερας τουλάχιστον 4 από τους αλβανούς φυγάδες να κινούνται στην ορεινή περιοχή μεταξύ Ευρυτανίας και Ακαρνανίας. Οι ειδικές δυνάμεις παρακολουθούν «κατά πόδας» τους αλβανούς κακοποιούς χωρίς οι τελευταίοι να τους έχουν αντιληφθεί όπως αναφέρουν πληροφορίες.
Ήδη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο, έχουν προσπαθώντας να «ασφαλίσουν» την περιοχή περιμετρικά ενώ και όπως αναφέρει το Permissospress αναμένεται να γίνει επέμβαση της Αστυνομίας από στιγμή σε στιγμή.
Πηγή του ΓΕΣ ανέφερς στο defencenet.gr, όμως, ότι »Καλύτερα να ολοκληρωθεί η περικύκλωσή τους κα να αποκοπούν οι οδοί διαφυγής, παρά να τους χάσουμε. Για μας είναι θέμα τιμής να βοηθήσουμε στην σύλληψή τους. Θα τους πιάσουμε ζωντανούς ή νεκρούς, αλλά θα τους πιάσουμε».
Τις τελευταίες ημέρες οι έρευνες των ειδικών μονάδων των ΕΔ είχαν ενταθεί στην ορεινή Ναυπακτία ενώ αστυνομικοί στήνουν μπλόκα παντού, καθώς κάπου εκεί, τριγυρίζουν ελεύθεροι οι κακοποιοί. Κάποιοι από αυτούς έχουν διαρρήξει σπίτια της περιοχής, πήραν είδη πρώτης ανάγκης ενώ έχει ταυτοποιηθεί και το DNA του ενός, σε ρούχο που βρέθηκε πεταμένο σε ποτάμι.
Η αλβανική συμμορία η οποία από τις 23 Μαρτίου βρίσκεται και κινείται στην κεντρική Ελλάδα ευθύνεται μέχρι στιγμής για το θάνατο δύο ατόμων. Του 37χρονου στυνομικού που σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών σε μπλοκο, και της 25χρονης Κατερίνας που σκοτώθηκε από τις σφαίρες τους στα Ίσθμια.
Στην καταδίωξή τους έχουν εμπλακεί μια ομάδα του Επίλεκτου Τμήματος Αλεξιπτωτιστών και της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών του Λιμενικού με γνώση και εμπειρία σε ορεινό αγώνα.
Πάντως, από το ΓΕΣ, γενικά είναι συγκρατημένοι σε ότι αφορά την πιθανότητα να συλληφθούν πριν ξημερώσει η αυριανή ημέρα.
Σίγουρα έχει κάνει μεγάλη εντύπωση ο τρόπος που κινούνται και σβήνουν τα ίχνη τους. Δείχνει στρατιωτική πειθαρχία και γνώση μεθόδων διαφυγής...
nafpaktianews

defencenet

1 σχόλιο:

  1. τα βατραχια και οι ελευθερατζηδες δεν καταλαβαινουν απο μαγκιες... δεν τους βλεπω καλα και τους υπολοιπους ουτσεκαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή