Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΣΚΑ. ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΛΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

Σύμφωνα με πληροφορίες  δύο Αλβανοί δραπέτες είναι νεκροί μετά από μάχη με τα ΕΚΑΜ...
Συνεχή ενημέρωση

Πραγματική μάχη διεξάγεται αυτή την ώρα μεταξύ ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων της Αυτονομίας, του στρατού και των δραπετών που έχουν εγκλωβιστεί σε χαράδρα κοντό στην Κόνισκα του Θέρμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr δυο εκ των δραπετών έχουν  ήδη πέσει νεκροί , ενώ έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό και για την ανεύρεση ενός τρίτου.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΠΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΝΙΣΚΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΑΜ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ 2 ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.
Νεκροί είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από τους πέντε αδίστακτους Αλβανούς κακοποιούς ύστερα από πυρά ελεύθερων σκοπευτών.
Οι κακοποιοί εντοπίστηκαν στην περιοχή της Κόνισκας δήμου Θέρμου όπου φαινόταν να έχουν εγκατασταθεί το τελευταίο διήμερο.
Ο θάνατος των δύο επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο από ανώτατη πηγή της Αστυνομίας.

Πληροφορίες λένε επίσης ότι υπάρχει και ένας τραυματίας από τους δραπέτες ο οποίος αναζητείται σε δασώδες σημείο της περιοχής.Αυτή τήν ωρα γίνονται περιπολίες από αέρος σέ όλο τόν Ορεινό ογκο μεταξύ Ναυπακτίας καί Τριχωνίδας από ελικόπτερα.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, της Αστυνομίας , του στρατού, κπλ  έχουν πάρει στο κυνήγι  άλλους δυο δραπέτες, οι οποίοι προσπαθούν να διαφύγουν στα πυκνά δάση της περιοχής. Όμως, όπως όλα δείχνουν είναι και αυτοί εγκλωβισμένοι.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο ένας εκ των δυο νεκρών δραπετών είναι ο Lika Edison που γεννήθηκε 4-4-88 στην Αλβανία.
Αξιωματικός της αστυνομίας, έκανε  την εξής λακωνική δήλωση: "Το πρώτο σκέλος, στέφθηκε από επιτυχία. Το δεύτερο θα εξαρτηθεί από την βούληση των φυγάδων. Ή θα παραδοθούν ή εαν πυροβολήσουν κατά πάνω μας θα έχουν την τύχη των δύο. Τίποτε άλλο. Αρκετά."
Συνεχή ενημέρωση

1 σχόλιο:

  1. καποιοι ολο αυτο τον καιρο εγραφαν για την αστυνομια διαφορα, απο τον ομορφο καναπε τους. στο ιντερνετ ολοι ξερουν να κρινουν καποιον, ολοι ξερουν να κανουν τον αστυνομικο, γενικα καποιοι ειναι σουπερμαν και τα ξερουν ολα. πολλα μπραβο και στα κομαντα μας του ειδικου τμηματος αλεξιπτωτιστων που πηραν μερος στις ερευνες και δεν καταλαβαινουν απο ψευτοτσαμπουκαδες. ηρωας και ο αστυνομικος που χαθηκε για το καθηκον στο διστομο. 2 ουτσεκαδες ειναι νεκροι, αυτο τους αξιζε και οχι μονο, με αυτα που εκαναν. ευχομαι να μην βγουν οι γνωστοι αγνωστοι (αυτοι που πηγαινουν στα τμηματα και αγκαλιαζουν τους αλλοδαπους εγκληματιες και τους αποκαλουν αδερφια τους) και πουν τωρα τους αστυνομικους δολοφονους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή