Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Αποκατάσταση ζημιών ασφαλτικού οδοστρώματος του εθνικού δικτύου Π.Ε. Φωκίδας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του έργου «Αποκατάσταση ζημιών του ασφαλτικού οδοστρώματος του εθν. Δικτύου Π.Ε. Φωκίδας» προϋπολογισμού 355.000,00€...
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του έργου «Αποκατάσταση ζημιών του ασφαλτικού οδοστρώματος του εθν. Δικτύου Π.Ε. Φωκίδας» προϋπολογισμού 355.000,00€ που είχε δημοπρατηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας. Οι εργασίες αποκατάστασης αφορούσαν συνολικό μήκος 1.250μ. οδικού δικτύου στο τμήμα Ιτέα – Γαλαξίδι, μετά ακριβώς τη σκάλα φόρτωσης της S&B.

Η υφιστάμενη άσφαλτος αν και ήταν νεότερη σε προσθήκη, εγκυμονούσε κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα καθώς σε διάφορα σημεία ήταν σε μεγάλο βαθμό φθαρμένο και έχρηζε άμεσης αντιμετώπισης. Άλλωστε πρόκειται για τμήμα του οδικού δικτύου το οποίο συγκεντρώνει μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο σε καθημερινή βάση, μιας και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας εξυπηρετεί όχι μόνο συμβατικά αλλά και βαρέα οχήματα. Αποτελεί δε τμήμα ενός οδικού άξονα μεγάλης σημασίας, του Διευρωπαϊκού Οδικού Άξονα Ε65, και συνδέει την Κεντρική Ελλάδα με τη Νοτιοδυτική και την Πελοπόννησο.

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες εκσκαφής – φριζαρίσματος του υφιστάμενου ασφαλτομίγματος, ενώ στη συνέχεια τα αποσαθρωμένα υλικά μεταφέρθηκαν στο εργοστάσιο παραγωγής για να διατεθούν σε ασφαλές μέρος. Κατόπιν έγινε επάλειψη των τμημάτων με ασφαλτική συγκολλητική και τοποθετήθηκε ασφαλτική ισοπεδωτική στρώση και κατασκευάστηκε διαγράμμιση.
       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου