Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Νέα πρόσωπα στον ΠΑΣ Λαμία

Μία νέα σελίδα γράφεται από απόψε στην ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαμία ενόψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Στη διάρκεια της τακτικής γενικής συνέλευσης των μελών, στην αίθουσα του Τ.Ε.Ε., παρουσιάστηκαν από την απερχόμενη διοίκηση οι νέοι επενδυτές. ...


Ας δούμε όμως τι έγινε χρονικά στη γενική συνέλευση. Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος έκανε έναν σύντομο απολογισμό και αναφέρθηκε στις αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας. Τόνισε ότι είχε περισσότερες προσδοκίες για στήριξη, όμως δεν παρέλειψε την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας. Παραδέχτηκε ότι υπήρξαν δυσκολίες κι έγιναν και λάθη, αλλά η Λαμία πέτυχε το στόχο της. "Η ομάδα δεν ανήκει σε κανέναν, είναι ερασιτεχνικό σωματείο. Κάνουμε προσπάθεια να έρθουν επενδυτές και χορηγοί. Δεν με ενδιαφέρει η θέση του προέδρου. Εξακολουθώ να έχω όνειρο να δω τη Λαμία ψηλά και θα είμαι εγγυητής" είπε.



Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο ταμίας του συλλόγου, Χρήστος Νίκλας, που παρουσίασε τα έσοδα και τα έξοδα της περασμένης χρονιάς. Αμέσως μετά, ομόφωνα, εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.



Μετά από ένα διάλειμμα ήρθε η στιγμή της παρουσίασης των επενδυτών. Πρόκειται για τον Αποστόλο Τσιπίδη (με πλούσιο αθλητικό παρελθόν  καθώς έχει διατελέσει μεταξύ άλλων πρόεδρος στην ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και μέλος της ΠΑΕ Ηρακλής επί προεδρίας Αντώνη Ρέμου). O κύριος Τσιπίδης υπογράμμισε ότι "δεν ήρθαμε να πάρουμε την ομάδα, αλλά να βοηθήσουμε με την εμπειρία μας". Επίσης είπε ότι η Λαμία θα σχεδιαστεί και θα λειτουργήσει με πρότυπο την SKODA Ξάνθη.



Οι υπόλοιποι επενδυτές είναι: ο Νίκος Μουζάκης (κλωστοϋφαντουργία ΜΕΛΙΣΣΑ-ΜΟΥΖΑΚΗΣ), ο Αλέξανδρος Κατσαμπέκης (εταιρεία καλλυντικών ESSENCE), ο Τάσος Καμπάνης (κατασκευή φρένων GALFER), Ανδρέας Δημητρόπουλος (λιπαντικά ΕΛΙΝ), Διονύσης Χαρίτος (ηλεκτρομηχανολογικά έργα ELFOS) και ο Γιώργος Τσατσαρώνης, άμεσος συνεργάτης του κυρίου Τσιπίδη.



Η γενική συνέλευση θα συνεχιστεί εντός δέκα ημερών. Θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου (θα απαρτίζεται από 7 μέλη) στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συμμετέχουν και τέσσερα μέλη της απερχόμενης διοίκησης, ανάμεσά τους και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.



Προπονητής στην ομάδα παραμένει ο Λάκης Παπανικολάου. Τεχνικός διευθυντής θα είναι ο Αποστόλης Λιβανός και γενικός διευθυντής αναμένεται να είναι ο Γιώργος Νταρακλίτσας (γνωστός για την ποδοσφαιρική του θητεία σε Άρη και Ιωνικό).



Σύντομα θα ανακοινωθούν οι πρώτες μεταγραφές καθώς και δύο ακόμη χορηγοί.



ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μαρία Παλιαλέξη

ΠΗΓΗ : starsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου