Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Φωτογραφίες από το φεστιβάλ "ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ " στη Λιβαδειά

 Στην περιοχή της Κρύας στη Λιβαδειά ξεκίνησε σήμερα το φεστιβάλ με τίτλο «Κερνάμε Ελλάδα». Το φεστιβάλ τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. 
 Την ευθύνη της διοργάνωσης για το νομό έχουν...
 Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού, ο δήμος Λεβαδεών, ο δήμος Θήβας, το Επιμελητήριο Βοιωτίας και η Περιφερειακή Ενότητα.


Πιο συγκεκριμένα στα εκθέματα περιλαμβάνονται ελαιοκομικά προϊόντα, οίνοι και αποστάγματα, γαλακτοκομικά και τυροκομικά, μελισσοκομικά, βότανα και αρωματικά φυτά, οπωροκηπευτικά, παραδοσιακά ζυμαρικά, προϊόντα κρέατος και αλλαντικά, παραδοσιακά γλυκά και αρτοσκευάσματα, άλευρά και δημητριακά. 


Οι παράλληλες δράσεις που θα διεξαχθούν περιλαμβάνουν παρουσίαση ελληνικών κρασιών, γευσιδοκιμασίες ελληνικών τυριών, παρουσίαση ελληνικών αποσταγμάτων, γευσιδοκιμασίες ελληνικών συνταγών, εργαστήριο παρασκευής γλυκών, παραδοσιακά παιχνίδια, επιστημονικές ημερίδες, παιδικά εργαστήρια, νέα, delicatessens, νέα δίκτυα προϊόντων, φρουτόπολη και παρουσίαση λαχανικών από διάφορες περιοχές της χώρας. Επίσης θα γίνει και παρουσίαση προϊόντων με ιδιαίτερο χαρακτήρα απ΄ όλη την Ελλάδα. 


















































































Το φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Ιουνίου στη Λιβαδειά και θα διεξαχθεί και στο Μοσχοπόδι στην Θήβα από 14 εως 16 Ιουνίου. 




ΠΗΓΗ : distomo218.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου