Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ο αδίστακτος Κόλα είχε προειδοποιήσει όταν τον είχαν συλλάβει ότι θα σκότωνε

Από το 2010 όταν είχε συλληφθεί για τις ληστείες τραπεζών μετά την αιματηρή συμπλοκή στον Βύρωνα, είχε αποκαλύψει τις δολοφονικές του διαθέσεις ο αδίστακτος δραπέτης, Μάριον Κόλα. Μάλιστα ο κακοποιός που είχε ήδη τραυματίσει τρεις αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ....
καταδιώξεων στην Κορινθία και την Αργολίδα, αποδείχθηκε «προφητικός» καθώς είχε προαναγγείλει ότι θα στερούσε ζωές συναδέλφων τους.

«Είναι η πρώτα και τελευταία φορά που με πιάνετε. Την επόμενη φορά ή θα σας σκοτώσω ή θα με σκοτώσετε» είχε πει τότε στους αστυνομικούς που του περνούσαν χειροπέδες. Η δολοφονική μηχανή από την Αλβανία φρόντισε να κάνει πράξη την απειλή του. Από την απόδρασή του και μετά σκότωσε την 25χρονη Κατερίνα στα Ισθμια αλλά και τον αστυνομικό Γιώργο Ανδριτσόπουλο στο Δίστομο.

«Δε δίνει δεκάρα τσακιστή για την ανθρώπινη ζωή. Είναι τρελαμένος από την κοκαΐνη και ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να οπλίσει και να πυροβολήσει στο ψαχνό» λένε στην «Espresso» αστυνομικοί που γνωρίζουν καλά τι εστί Μάριαν Κόλα.

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες για τον εντοπισμό του επικίνδυνου δραπέτη των φυλακών Τρικάλων συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, χωρίς πάντως μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί το μπλε Ford Focus με το οποίο διέφυγαν οι πέντε κακοποιοί από το Δίστομο, μετά τη δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στο Δίστομο.

protothema.gr
Χωρίς μέσα ο Έλληνας αστυνομικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου