Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ... ΕΚΑΜ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ..


Νεότερη ενημέρωση
Έφθασαν πριν λίγη ώρα στη Ναυπακτία και τα ΕΚΑΜ στο σημείο που έγινε η συμπλοκή αστυνομικών και κακοποιών σήμερα το πρωί.

Οι φονιάδες Αλβανοί πλέον έχουν εντοπιστεί στην περιοχή που είναι το μοναστήρι της Βαρνάκοβας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:...

Σήμερα (20-6-2013) και ώρα 04:10΄, σε ορεινή περιοχή της Ναυπακτίας (Γέφυρα Ρέρεσι), άγνωστα άτομα, που επέβαιναν σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί λίγη ώρα πριν από οικία στη Φιλοθέη Φωκίδας, στη θέα αστυνομικού «μπλόκου», που είχε αναπτυχθεί στο συγκεκριμένο σημείο, ενήργησαν αναστροφή και ενώ οι αστυνομικοί πυροβόλησαν δυο φορές στον αέρα προς εκφοβισμό, διέφυγαν στην αντίθετη κατεύθυνση.
Ενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.
Το Onairnews μετά απο πληροφορίες έγκυρες γνωρίζει ότι η περιοχή είναι αποκλεισμένη από πάνοπλους αστυνομικούς και στην περιοχή θα πετάει και το ελικόπτερο της Αστυνομίας.Το πιο πιθανό είναι σήμερα οι φονιάδες Αλβανοί να πέσουν στα χέρια της αστυνομίας.


Είχε προηγηθεί μάχη με τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα στην περιοχή Ευπάλio, στην ορεινή Ναυπακτία. Οι δράστες έκλεψαν ένα αγροτικό όχημα και λίγη ώρα αργότερα έπεσαν σε μπλόκο της αστυνομίας. Στο μπλόκο ήταν δύο τζιπάκια της ΟΠΚΕ με ελεύθερο σκοπευτή. Οι αστυνομικοί έριξαν τον προβολέα στο κλεμμένο αυτοκίνητο και τότε οι κακοποιοί κατέβηκαν από το αγροτικό με τα καλάσνικοφ στα χέρια.

Ο ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και τότε οι Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, μπήκαν στο αυτοκίνητο, έκαναν αναστροφή και έφυγαν από το σημείο.

Στελέχη της αστυνομίας, ανέφεραν στο onairnews, ότι οι δραπέτες έχουν στρατιωτική εκπαίδευση, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να εκτιμήσουν πότε τους συμφέρει να δώσουν τη μάχη και πότε δεν έχουν ελπίδες. Στην προκειμένη περίπτωση κατάλαβαν ότι δεν είχαν ελπίδα να επικρατήσουν των αστυνομικών και πρόλαβαν να εξαφανιστούν.


ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Δύο ελικόπτερα σήκωσε το απόγευμα της Πέμπτης (20/6) η αστυνομία για τον εντοπισμό των 4 δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων με τους οποίους τα ξημερώματα οι αστυνομικοί είχαν συμπλοκή.

Τα ελικόπτερα θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν τους τέσσερις φυγάδες στα απόκρημνα στενά της ορεινής Ναυπακτίας, ενώ παράλληλα στο σημείο της συμπλοκής  έχουν σπεύσει και δυνάμεις από τα ΕΚΑΜ Κρήτης.

Όλα δείχνουν ότι οι φονιάδες που εδώ και μήνες καταδιώκονται από την αστυνομία και οι οποίοι ευθύνονται για τον θάνατο τουλάχιστον τριών ατόμων, είναι εγκλωβισμένοι ανάμεσα στην περιοχή κοντά στο μοναστήρι της Βαρνάκοβας της Ορεινής Ναυπακτίας και στα δημοτικά διαμερίσματα Παλαιοξάρι και Ποτιδάνεια, στο Δήμο Δωρίδας.

Οι τέσσερις φυγάδες είναι Αλβανοί και δεν διστάζουν να κυκλοφορούν στο οδικό δίκτυο της Ναυπακτίας με παρατεταμένα τα καλάσνικοφ και όπως έχουν δείξει από τα όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα είναι αδίστακτοι, επικίνδυνοι και με στρατιωτική εκπαίδευση, γνωρίζοντας πότε χρειάζεται να επιτεθούν.

Στην αντίπερα όχθη οι αστυνομικοί έχοντας χάσει ήδη συναδέλφους τους από τους 4 φονιάδες είναι αποφασισμένοι για όλα και για αυτούς πλέον η σύλληψη τους είναι ζήτημα τιμής. 

Ρεπορτάζ: Ελένη Βασιλοπούλου
patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου