Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

“Κερνάμε Ελλάδα” στη Λιβαδειά

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Λεβαδέων και το Επιμελητήριο Βοιωτίας διοργανώνουν στις 7-9 Ιουνίου 2013 στη Λιβαδειά, στην περιοχή της Κρύας, το φεστιβάλ «κερνάμε Ελλάδα».
Το «κερνάμε Ελλάδα» στοχεύει στην παρουσίαση των τοπικών προϊόντων από ...τους ντόπιους παραγωγούς, αλλά και στην ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας με δημιουργίες Ελλήνων σεφ που συμμετέχουν στο φεστιβάλ. Επίσης, στο φεστιβάλ θα συμμετάσχουν με περίπτερα οι τοπικοί σύλλογοι για την ανάδειξη της τοπικής μας παράδοσης.
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων για τη διασκέδαση των επισκεπτών καθώς και δημιουργικά εργαστήρια για τη ψυχαγωγία των παιδιών.
Τα εγκαίνια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 και ώρα 21:00 στην περιοχή της Κρύας.
Το ωράριο λειτουργίας του φεστιβάλ είναι: Παρασκευή και Σάββατο,
 7 και 8 Ιουνίου 2013, από 18:00 – 24:00 και την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 από
 11:00 – 24:00, είσοδος 3 € (παιδιά έως 12 ετών δωρεάν).
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, αλλά και των εμπόρων που θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ, παρακαλούμε όλους τους δημότες για την τήρηση των κυκλοφοριακών αλλαγών για όσο διάστημα θα λειτουργήσει το φεστιβάλ στην περιοχή της Κρύας, καθώς δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και η διέλευση οχημάτων από τον χώρο στάθμευσης στην περιοχή.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για την όποια πιθανή όχληση μπορεί να δημιουργηθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου