Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Συγκροτήθηκε η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φωκίδας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη  28 Ιούνη 2013
ΘΕΜΑ: Συγκροτήθηκε η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φωκίδας.
Συνήλθε σήμερα στην πρώτη της συνεδρίαση η εκλεγμένη 9μελής Νομαρχιακή Επιτροπή που θα αποτελέσει τον οργανωτικό πυρήνα της Νομαρχιακής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, στη Φωκίδα.....
Με βάση τις  Αρχές του Καταστατικού εξελέγη  Γραμματέας της Οργάνωσης ο Λεωνίδας Καραμπάρμπας από την Μανάγουλη  και  Αναπληρωτής της ο Γιάννης Μάμαλης από την Τολοφώνα.
Και οι δύο  διακρίνονται για την πολυετή παρουσία τους  ως Στελέχη βάσης καταξιωμένα, με κοινωνική αποδοχή και παρουσία .
Η πρώτη αναφορά και δέσμευση  όλων ήταν να εργαστούν για την  ανασύνταξη  των δυνάμεων της προοδευτικής παράταξης  που πάντα εκπροσωπούσε το ΠΑΣΟΚ και η ενεργή παρουσία δίπλα στον κόσμο της Φωκίδας.
Νέα άτομα - νέα Γραφεία - νέα θεμέλια,  αλλά ίδια πίστη στο να υπηρετήσουμε την διάσωση της  Ελλάδος με κανόνα τον Πολιτικό Πολιτισμό και την ταχύτατη επάνοδο στην ομαλότητα της οικονομικής ζωής της πατρίδας μας.


Από το Γραφείο Τύπου
της νέας Νομαρχιακής Οργάνωσης

του ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ 

2 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΧΟΣ ΑΠΟ 3 ΣΤΟ 3,4% ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΣΕ 100- 200 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ . ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΦΟΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή