Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πολυδρόσου φωτογραφίζουν το χωριό τους


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου Πολυδρόσου περιηγήθηκαν και φωτογράφησαν το χωριό τους.....



















































13 σχόλια:

  1. *1000 ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ****ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΚΑΙ.... ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΣΤΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΥΣ!
    ****ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!
    ****ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΚΑΙ ..ΥΠΕΡΑΙΩΝΟΒΙΟ
    ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΠΑΡΠΑ ΦΩΤΗ!
    ****ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ..ΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΡΧΗ !
    ****ΜΩΡΕ ...ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ .....ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΩΡΕΑ ΟΙ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΣΙΟΥΛΑ ΜΑΡΡΕ ΚΑΙ ..... ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ!
    ****ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΡΙΕΣ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ- ΤΟΠΙΚΕΣ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ....
    ****ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΠΑΡΝΑΣΣΕ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΙΣ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ!

    ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ...

      Διαγραφή
  2. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς πείραξε η φράση απο το δευτερο μπράβο για το...στάλισμα και βόνισμα στην Αλεγούσα.
    Πείραξε σίγουρα η αναφορά ( στο 6ο μπράβο) για την εγκατάλειψη της δωρεάς της οικογένειας Μαρρέ.
    Μήπως τέλος πείραξε περισσότερο(στο 7ο μπράβο) και ο ...σχολιασμός της πλατείας?Μιάς και ζούμε στην εποχή της κριτικής του...καναπέ και των ασκήσεων επι χάρτου στα τραπέζια της πλατείας μεταξύ φραπέ τσίπουρου και μπύρας?

    Μπράβο και απο μένα σε όλους!

    Υ.Γ. Μπράβο και στον 4.04

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩ
    ΕΑΝ Ο 4: 04 ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ …..ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΑΚΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ!!!!!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΝΑ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευλογημένος ο τόπος του οποίου το νέο αίμα, τον αγαπάει τον θέλει και τον προσέχει. Αφήστε τα παιδιά να το κάνουν με τον τρόπο τους. Μπράβο τους! Μακρυά από αυτά η γκρίνια και η μιζέρια. Ευτυχείτε Πολυδροσίτες! Έχετε (ευτυχισμένο) παρόν και (όμορφο) μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ,ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΚΕΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΑΣ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ.
    ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ , ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:
    ΄΄ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΕΚΦΡΑΣΘΟΥΝ ΄΄.
    ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΑΣ ...
    ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!

    Υ.Γ.
    Προτείνω απο όλες τις φωτογραφίες που έβγαλαν οι μαθητές να επιλεγουν απο τον Δ/ντή ,τις Δασκάλες του Σχολείου και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων των μαθητων ,20-30 φωτογραφίες οι οποίες θα αποτελέσουν ξεχωριστή ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ στην εφετεινή Έκθεση Φωτογραφίας του Λαογραφικού-Ιστορικού Συλλόγου τον 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ και απο τις οποίες μάλιστα να βραβευθούν οι τρείς καλύτερες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΧΗ ΦΑΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑ Δ.Σ.ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ9 Ιουνίου 2013 στις 1:21 π.μ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!
    ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΧΟΛΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΤΟΥ" ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΜΗΝ ΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ...ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΒΟΝΙΣΜΑ ΣΤΗ ΑΛΕΓΟΥΣΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗΔΕΣ ΚΑΤΑΦΤΑΙΜΕ!
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΦΡΑΓΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΑΡΡΕ.
    ΤΟ ΚΟΜΗΤΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΑΣ ΚΑΤΑΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΠΑΙΔΙΑ !
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΞ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΚΡΙΤΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ "ΚΡΥΨΟΥ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ".
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΦΤΑΙΕΙ Ο ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ(ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΠΑΣ " ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΜΑ " ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ .
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ(ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ .ΧΘΕΣ...) ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ...ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ.
    ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ . ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΧΥΜΑ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΣΒΑΛΙΩΤΚΑ!
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΡΩΤΗ(1)*ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ 9.05 ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑ ΜΕΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ(2)* ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΤΗΡΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΗΘΕΙ.
    ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ. ΑΠΟΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑΡΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΖΑΜΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ . ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΕΡΗΜΩΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΠΟΛΥΤΗ Ν Τ Ρ Ο Π Η ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ...ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΜΕΛΟΥΜΕΝΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Εν αρχή ην ο δάσκαλος. Μη ο δάσκαλος η φύση θα ήταν, δε θα ήταν όμως οι κοινωνίες. Θα υπήρχε ο χρόνος, αλλά δε θα υπήρχε η ιστορία. Και στο βασίλειο των ζωντανών ήχων θα άκουγε κανείς την κραυγή, τα χουγιαχτά, τα συνθήματα. Δε θα άκουγε όμως ούτε θα ‘βλεπε τη φωνή, τα γράμματα της γραφής, τις συμφωνίες και τους χορους.Γιατί; Απλά γιατί ο δάσκαλος είναι που μεταμορφώνει τον εγκέφαλο του ζώου σε νου του ανθρώπου. Αυτός κατορθώνει ώστε η ματιά του καθένα μας να μη μένει βλέμμα βοδιού, αλλά να γίνεται βιβλίο ανοιχτό να το διαβάζεις. Η δουλειά του δασκάλου είναι ο αθέρας της βυρσοδεψίας.
    Χρησιμοποιησα τα λογια του, ισως τελευταιου κατα την γνωμη μου, Ελληνα φιλοσοφου αημνηστου Δημητρη Λιαντινη για να δειξω πως ενα μεγαλο μπραβο αξιζει στους δασκαλους που εμπνευστηκαν και υλοποιησαν αυτη τη δραστηριοτητα μαζι με τα παιδια.Μπραβο και στα παιδια που με τοση αγαπη και προθυμια εργαστηκαν προκειμενου να αναδειξουν τον τοπο μας.Τα λοιπα πικροχολα σχολια ορισμενων με αφορμη την συγκεκριμενη δραστηριοτητα ειναι οχι μονο εκτος θεματος αλλα και επιζημια.Ξερουμε πολυ καλα οτι δεν ζουμε στην γη της επαγγελιας.Και σχολιαζοντας απο την πλατεια του χωριου δεν προκειται ποτε ουτε καν να πλησιασουμε τη γη της επαγγελια!.Για φανταστειτε οπως πολυ σωστα ανεφερε και η δασκαλα κ Φανη Μιχη να μπουν τα παιδια στο Blog και να δουν μια αλλη εικονα για τον τοπου τους απ αυτη που εχουν στο παιδικο τους μυαλο.Τους καταστρεφετε το οραμα που τοσο πολυ το εχουμε αναγκη ολοι στις μερες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ*Η παιδεία των νέων είναι το δυνατό αίμα και ο αέρας ιωδίου για το μέλλον των λαών.9 Ιουνίου 2013 στις 11:19 π.μ.

    Μήν αδικείτε τα παιδιά. Μην τα υποτιμάτε.
    Η νοημοσύνη τους υπερέχει σε πολλές περιπτώσεις εκείνης των μεγαλύτερων.Να είστε σίγουροι οτι γνωρίζουν τα πάντα και έχουν μάλιστα και ιδιαίτερα δημιουργική σκέψη αγνή και απαλαγμένη απο ιδεοληψίες και κατεστημένες εμμονές.
    Σε όλα τα Σουβαλιώτικα σπίτια συζητούνται όλα μα όλα .Και όποιος δεν κάνει κοινωνούς τα παιδιά
    στα προβλήματα του τόπου μας αλλά και στην κοινωνική διαδικασία και δεν συζητάει σοβαρά μαζί τους μάλλον διαπράτει μέγα σφάλμα .Απο μελλοντικούς ενεργούς πολίτες έχει ανάγκη και ο τόπος μας και η ερμη η πατρίδα μας και οχι απο εξελιγμένες ανθρώπινες μηχανές που θα αλέθουν μασημένη τροφή.
    Μπορεί να μην έχουν τις εμπειρίες των μεγάλων αλλά η σκέψη τους εκπλήσει πάρα πολλές φορές
    και ειναι στάδια μπροστά απο τη σκέψη των μεγάλων.
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ*Αξίζει να σημειωθεί προς πλήρη επιβαβαίωση των παραπάνω το οτι ,για το τεράστιο περιβαντολογικό θέμα του λατομείου που απασχολεί τελευταία το χωριό μας και ενώ παρα πολλοί μεγαλύτεροι ηταν και ειναι μέσα στα μαυρα μεσάνυχτα τα παιδιά,τα παιδιά μας και ενημερωμένα αποδείχθηκε οτι είναι και ιδιαίτερα οξυμμένη περιβαντολογική ανησυχία έχουν .
    Μήν τα αδικείτε λοιπόν. Εμπειστευθείτε τα. Κατι έχουμε να ωφεληθούμε απο την αγνή και άδολη σκέψη τους.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή