Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Αναρριχητική Συνάντηση στο πεδίο "Πόρτες"-Άμφισσα - Σχετικά με την διαμονή σας ...


Όσοι από τους αναρριχητές θέλουν να κατασκηνώσουν κοντά στα βράχια μπορούν να στήσουν τα αντίσκηνα τους,
είτε στο πλάτωμα πάνω από το εκκλησάκι του Αγίου Νικόλα που είναι ένα από τα ομορφότερα σημεία και έχει μοναδική θέα στην θάλασσα είτε μέσα στο προαύλιο της εκκλησίας...
Και τα δυο αυτά σημεία είναι εξαιρετικά όμορφα και καθαρά και παρακαλούμε θερμά να διατηρήσετε την καθαριότητα

Αν κάποιοι θέλουν τις ανέσεις που προσφέρει ένα Κάμπινγκ τότε σας προτείνουμε να μείνετε στο Camping Delphi στο Χρισσό. Πατήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.delphicamping.com για να δείτε την τοποθεσία Τα παιδιά στο Camping Delphi κάνουν ειδικές τιμές στους αναρριχητές και η θέα από την βεράντα του κάμπινγκ είναι μοναδική.

Αν πάλι κάποιοι από εσάς θέλουν περισσότερες ανέσεις σαν αυτές που προσφέρει ένα δωμάτιο έχουμε να προτείνουμε “Το Κελάρι” στο Σερνικάκι.www.kelaristudios.gr

Εντός της Άμφισσας υπάρχει μόνο ένα ξενοδοχείο και αν θέλετε να μείνετε σε κάποιο καλό ξενοδοχείο θα βρείτε πολλά στην Ιτέα και το Γαλαξείδι.

Νερό
Στην αρχή του χωματόδρομου που οδηγεί στο αναρριχητικό πεδίο υπάρχει δίπλα στον μεγάλο πλάτανο μια βρύση απ’ όπου μπορείτε να πάρετε νερό. Νερό δεν υπάρχει κοντά στα βράχια οπότε πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι.
Delphi Camping
www.delphicamping.com
Delphi Camping a camping in Delphi city of Greece Delfi camping in situated in ancient Delfi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου