Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Αυτά κάνει ο Απ. Γκλέτσος και οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας, πίνουν νερό στο όνομά του!


Πως ο Δήμαρχος έχει καταφέρει να κερδίσει την συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών του, ακόμα και εκείνων που δεν τον ψήφισαν !!!
Η συνταγή είναι απλή....

«Σε αντίθεση με τους πολιτικούς, λέει λίγα και κάνει πολύ περισσότερα…Δεν είναι δήθεν…Δεν το παίζει φίρμα ή δήμαρχος και είναι πολύ κοντά στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών του… «. Αυτά έλεγε ένας εκπαιδευτικός της Στυλίδας στο LamiaReport στην πρόσφατη εκδήλωση που έγινε στο Λύκειο για την βράβευση των μαθητών.

Των φρονίμων τα παιδιά… από το καλοκαίρι φροντίζουν για το χειμώνα. Έτσι λοιπόν πριν λίγες ημέρες ο Δήμαρχος, με χορηγία που εξασφάλισε, έβαλε ακόμη 10 τόνους πετρέλαιο σε σχολεία της ανατολικής Φθιώτιδας.
Τον τελευταίο χρόνο πρέπει να έχει βάλει περισσότερους από 40 τόνους πετρέλαιο, με χορηγίες πάντα, για να μην έχουν πρόβλημα οι μαθητές σε όλα τα σχολεία του Δήμου.

Μάλιστα ο διευθυντής του λυκείου στη Στυλίδα είπε ότι το γεγονός αυτό αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης σε συνάντηση διευθυντών σχολείων, λέγοντας ότι είναι ο μοναδικός δήμος που το έκανε αυτό.
Ο Δήμος Στυλίδας την Μ. Πέμπτη, όπως και πέρυσι, θα μοιράσει 250 αρνιά σε άπορες οικογένειες, τα οποία είναι προσφορά του επιχειρηματία Γιάννη Βογιατζή της Agroinvest. Μάλιστα φέτος επειδή οι ανάγκες είναι πολλές τα αρνιά θα κοπούν στη μέση έτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν Πάσχα περισσότερες οικογένειες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Απόστολος Γκλέτσος έχει φροντίσει με την βοήθεια χορηγών και σε συνεργασία με τη Μητρόπολη να μοιράζονται σταθερά σε μηνιαία βάση 1200 δέματα αγάπης σε οικογένειες της Ανατολικής Φθιώτιδας.
Επίσης έχει φροντίσει κάθε μήνα να πηγαίνει στα χωριά γιατρός για να συνταγογραφεί, έτσι ώστε να μην αναγκάζονται να μετακινούνται και να ταλαιπωρούνται οι ηλικιωμένοι.
Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι με αυτά και άλλα πολλά, έχει κάνει και εχθρούς…Κάποιοι είχαν μάθει στα πολλά «θα», στη «μάσα», στις κομματικές «ομπρέλες» και τις πολιτικές «πλάτες»….
Και ήρθε τώρα από το πουθενά το «κωλόπαιδο ο ηθοποιός» και τους χάλασε την «πιάτσα» και την «συνταγή» …


lamiareport.gr
ΑΠΟ : www.gkordis.com

4 σχόλια:

  1. Ενα μεγάλο μπράβο στον Απόστολο εκεί δεν υπάρχει Καλλικράτης ????????????
    Αλλά ο άνθρωπος τα παράτησε όλα για να ασχοληθεί με αυτό που λέγεται τοπική αυτοδιοίκηση και είναι αποφασισμένος να πάει κόντρα.... Τα υπόλοιπα είναι για τους μικρούς και τους συμβιβασμένους.... Άντε και καλή Ανάσταση αδέρφια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα...ο Απόστολος απο το ΚΚΕ πήγε στην Χρυσή Αυγη?
    Σήμερα το πρωί δήλωσε οτι τα αρνιά θα μοιραστούν μόνο σε Έλληνες , γιατί....δεν φτάνουν!
    Ρε τον ....πονηρόγατο......

    Υ.Γ. Ο δικός μας .... Αγάς της Άμφισσας ακούγεται οτι ζήλεψε και θα μοιράσει .........σπλινάντερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΤΗΣ ΧΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΚΚΕ).

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΜΩΣ ΚΟΛΛΑΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!!!! (δεν κοστίζει θα πείτε και τίποτα) Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΙΧΙΑ..... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ...Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΞΑΝΑΈΓΙΝΕ... ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ -ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΕΙΡΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή