Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Χρυσαυγίτης με ακριβά γούστα...(BINTEO)

Την ώρα που η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να περάσει ένα αντισυστημικό προφίλ, οι βουλευτές του κόμματος απολαμβάνουν όλα τα προνόμια που τους προσφέρει ο κανονισμός της Βουλής και μάλιστα με κάθε...

πολυτέλεια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Παναγιώτης - Sieg Heil - Ηλιόπουλος, βουλευτής Μαγνησίας ο οποίος όταν επισκέπτεται την εκλογική του περιφέρεια προτιμά αντί για το σπίτι του, να διανυκτερεύει σε ξενοδοχείο 5 αστέρων σε παραλιακό θέρετρο του Βόλου.

Όπως φαίνεται  σε έγγραφο που δημοσίευσε στο παρελθόν η εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου και το οποίο προέρχεται  από τη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών - Τεχνικής Υποστήριξης, Τμήμα Προϋπολογισμού της Βουλής των Ελλήνων, πληρώθηκαν 855,25 ευρώ για διανυκτερεύσεις του Παναγιώτη Ηλιόπουλου στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο της Αγριάς, για το χρονικό διάστημα 5-10-2012 ως 28-10-2012.


Η πληρωμή των συγκεκριμένων εξόδων από τη Βουλή βασίζεται στον κανονισμό βάσει του οποίο αν το σπίτι του βουλευτή απέχει πάνω από 25 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του Νομού η Βουλή μπορεί να πληρώσει έξοδα διαμονής και στην εκλογική του περιφέρεια!

Έχει ακριβά γούστα ο αντισυστημικός βουλευτής Μαγνησίας της Χρύσης Αυγής και πρωταγωνιστής των χθεσινών επεισοδίων στη Βουλή...  ειδικά αν πληρώνουν άλλοι.



Δείτε χθεσινό βίντεο με το ναζιστή να τα «μασάει» για το τατουάζ:

Πέτρος Κατσάκος 

http://nonews-news.blogspot.gr

6 σχόλια:

  1. 855/23 ημέρες= 37 ευρώ την ημέρα ... και χρησιμότητα του ξενοδοχείου ώς γραφείου είναι πολλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άχου το πουλάκι μου ο ανώνυμος πως τρέχει έτσι να υποστηρίξει ένα θρασύδειλο φασίστα ψευταράκο. 11 διανυκτερεύσεις γράφει η απόδειξη όχι 23 και φυσικά όλοι καταλαβαίνουν την αναγκαιότητα να έχει ο βουλευτής ...γραφείο σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Αγριά του Βόλου για να μπορεί να ...συναντά τον λαό. Όλοι οι κομπλεξικοί στην Χρυσή Αυγή. Ξυρισμένο μαλλί χιτλερικά τατουάζ άγρια εμφάνιση και στην συνέχεια κλάψες και ψέμματα δεν μου είπε η μαμά μου τι σημαίνει το τατουάζ όταν το έκανα μικρός.... Ψεύτες και θρασύδειλοι στις τρύπες σας, κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν έχει ίνδαλμα του τον Χίτλερ. Όποιος κάνει τέτοια τατουάζ έχει πολλά καντάρια ψυχολογικά προβλήματα και όσοι τον ακολουθούν είναι ακόμα χειρότεροι γιατί αυτός τουλάχιστον είναι αρχηγός στην τρέλα του ενώ οι άλλοι απλά υπηρέτες του τρελού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί κάθεστε και ασχολείστε ... ! Εδώ μας έχουν κατακλέψει όλοι οι κυβερνώντες πολιτικοί... . Να υποθέσω δηλαδή ότι πέρα από το λάθος των 11 ημερών είναι και τα άλλα λάθος στο αναδημοσιευμενο άρθρο; Καλό θα είναι λοιπόν για όλους μας να ελέγχουμε καλύτερα τί γράφουμε και τί διαβάζουμε διότι και λογικό είναι ο καθένας, και ο γραφών επίσης, να έχει τις προσωπικές του απόψεις που επηρεάζουν λίγο ή πολύ τις πράξεις του....! Συμφωνώ για το Χιτλερικό τατουάζ με τον 09:31 αλλά το ξενοδοχείο είναι άσχετο ως αρνητικό επιχείρημα πολιτικής ζωής ...! Γενικά όσοι εξυμνούν στο Σταλιν, το Χίτλερ και τον Λένιν, μην κρίνωντας τους σε ιστορικό επίπεδο (γιατί όλοι έχουν και κάποια θετικά στοιχεία) κ.α., έχουν θέματα (βλ. κομμουνισμό και ναζισμό) ... είτε από ιστορική άγνοια, οικογενειακή κατεύθυνση, είτε από ψυχολογικά ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω με τον 3:26. ολοι τους προδοτες ειναι. σαν ελληνες εχουμε μεγαλη ιστορια και εχουμε βγαλει σωκρατιδες, περικλιδες, πλατωνες, καραισκακιδες, λεωνιδες κλπ. δεν εχουμε αναγκη απο χιτλερ, λενιν κλπ. τωρα οσο αφορα τον 10;24 και τον 9;31, δεν νομιζω οτι αξιζει ενας λογικος και σοφος ανθρωπος να ασχολειται με αυτους, σκλαβοι ειναι και θα παραμεινουν σε ολη τους την ζωη τρεχοντας πισω απο πολιτικους. καλα να περνατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλέπω το φασιστάκι άλλαξε το τροπάρι, προσπαθεί τώρα να τους βάλει όλους στο ίδιο τσουβάλι και κρύβεται όπως ο βουλευτής του. Θρασύδειλα ανθρωπάκια με τις πλάτες του παρακράτους και τα κόμπλεξ στο ζενίθ για πάντα θα είστε σκλάβοι σε αυτούς που σας φωνάζουν εγέρθητι και τις κυβερνήσεις της συμφοράς που ψηφίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προς ανωνυμο 19 μαιου 2013- 4:50. οταν θα μιλας καπου να φροντιζεις να εχεις στοιχεια, εγω ειμαι ο 3:49 και δεν εχω σχεσει με αυτον που λες, οταν θα αποκαλεις καποιον φασιστα, θρασυδειλο και κομπλεξικο πρεπει να εχεις στοιχεια και να ξερεις τι λες. μπορουμε να το συνεχεισουμε αν θες να δουμε ποιος ειναι ποιος, πιστεψε με οι διαδικασιες ειναι πολυ απλες και ευκολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή