Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ράλι Ακρόπολις: Χάος από την 1η ειδική - Εγκατέλειψε ο Ogier! (upd)

 Με το... καλησπέρα το Ράλι Ακρόπολις δείχνει το σκληρό του πρόσωπο. Μόλις στην 1η ειδική (Κινέτα-Πίσσια), μήκους 47,7 χιλιομέτρων, οι ομάδες μετρούν θύματα, καθώς κορυφαία πληρώματα αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα και εγκατέλειψαν.

Ο Γάλλος πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος αρχικά ...
έχασε χρόνο λόγω κλαταρισμένου ελαστικού και εν συνεχεία σταμάτησε μετά το 20ό χλμ., εξαιτίας τεχνικού προβλήματος που παρουσίασε το σύστημα τροφοδοσίας του Volkswagen Polo R WRC. Τελικά εγκατέλειψε και θα ξεκινήσει το Σάββατο υπό καθεστώς Rally 2, έχοντας χάσει συνολικά 10 λεπτά σε σχέση με τον πρωτοπόρο.
Ο Mads Ostberg με τη σειρά του έχασε χρόνο όταν χτύπησε σε τοίχο με αποτέλεσμα να χάσει έναν τροχό, ενώ ο Μikko Hirvonen αντιμετώπισε προβλήματα με το σύστημα διεύθυνσης της DS3.
Ο Engeny Novikov, αντίθετα, βγήκε αλώβητος από την ειδική σημειώνοντας μάλιστα εντυπωσιακό χρόνο, και παίρνοντας διαφορά 20,6" από τον Dani Sordo, ο οποίος φιγουράρει στη 2η θέση της γενικής κατάταξης.
Στις 21:26GR ξεκινά η 2η ειδική - Κινέτα, μήκους 26,05 χιλιομέτρων, η οποία θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων των αγωνιστικών.
Για τους χρόνους μπορείτε να ενημερώνεστε από το επίσημο site του αγώνα, το οποίο έχει ήδη κερδίσει κολακευτικά σχόλια από δημοσιογράφους του εξωτερικού... CLICK
Ας δούμε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές στο τέλος της ειδικής...
2. HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo
«Δεν υπήρχε σύνδεση μεταξύ τιμονιού και κρεμαγιέρας. Αναγκαστήκαμε να βάλουμε όπισθεν 6 φορές για να στρίψουμε. Κάτι δεν πάει καλά με το αυτοκίνητο».
3. SORDO Daniel - DEL BARRIO Carlos
«Είχαμε λίγο σκόνη, αλλά όλα καλά. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς για το πρωτάθλημα».
4. OSTBERG Mads - ANDERSSON Jonas
«Έφυγε ο τροχός!»
5. NOVIKOV Evgeny - MINOR Ilka
Ράλι Ακρόπολις: Και τώρα δράση! (videos)
«Εντυπωσιακό. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε. Ήταν μόνο η πρώτη ειδική του αγώνα. Όλα καλά».
6. AL ATTIYAH Nasser - BERNACCHINI Giovanni
«Κολλήσαμε πίσω από τον Μikko, ήμασταν τυχεροί, είχε πάρα πολλή σκόνη, χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση».
7. LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka
«Ήταν πολύ γλιστερά και δύσκολα, είχα πρόβλημα με το χειρόφρενο. Έχασα σχεδόν 10 δλ. Το αυτοκίνητο υπέστρεφε».
9. MIKKELSEN Andreas - MARKKULA Mikko
«Σχεδόν δεν μπορούσα να δω από τη σκόνη. Σταμάτησα τρεις φορές το αυτοκίνητο σε φουρκέτες. Βλακώδες λάθος. Έκανα πολλά λάθη».
10. AL QASSIMI Khalid - MARTIN Scott
«Ήταν σαν βόλτα στο πάρκο. Δεν ήξερα πώς να οδηγήσω, δεν ήταν καλή οδήγηση».
11. NEUVILLE Thierry - GILSOUL Nicolas
Ράλι Ακρόπολις: Όλα τα λεφτά η νυχτερινή ειδική της Παρασκευής (31/5)
«Δεν μπορούσα να στρίψω στις φουρκέτες με αυτό το στήσιμο. Είναι πολύ δύσκολα, γλιστερά, πολύ δυσκολότερα από την περσινή χρονιά».
21. PROKOP Martin - ERNST Michal
«Τίποτα δεν πήγε βάσει σχεδίου. Σχεδόν χτύπησα ένα βράχο στην πρώτη στροφή. Ήταν πολύ γλιστερά, δεν ήταν εύκολη οδήγηση».
Δηλώσεις από το Service park
2. HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo
«Δυστυχώς το αυτοκίνητο χάλασε - πρέπει να το επισκευάσουμε και να συνεχίσουμε. Δε θα κάνουμε αλλαγές, γιατί κατά τα άλλα δούλευε καλά. Ήμασταν ευχαριστημένοι μέχρι που παρουσιάστηκε το πρόβλημα».
3. SORDO Daniel - DEL BARRIO Carlos
«Για μένα ήταν εντάξει, προσπάθησα να αποφύγω τα λάθη. Η ειδική ήταν πολύ γλιστερή και είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, γιατί έγιναν πολλά. Τώρα θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε χωρίς προβλήματα, γιατί η νυχτερινή ειδική είναι πολύ δύσκολη».
4. OSTBERG Mads - ANDERSSON Jonas
«Χτυπήσαμε ένα τσιμεντένιο τοιχίο και έφυγε ο τροχός. Είναι πολύ παράξενο, γιατί δεν κατάλαβα τη σύγκρουση, ήταν μια κλειστή αριστερή στροφή. Φαίνεται πως η τύχη δεν είναι με το μέρος μας».
5. NOVIKOV Evgeny - MINOR Ilka
«Ήταν καλή αρχή. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε καλό ρυθμό. Ήταν βασικό να μείνουμε στο δρόμο και να μην κάνουμε πολλές μπούκες. Ήταν αρκετά δύσκολα, αλλά αυτή είναι η Ελλάδα».
6. AL ATTIYAH Nasser - BERNACCHINI Giovanni
«Ήταν πολύ δύσκολη ειδική, γιατί κολλήσαμε πίσω από τον Mikko και ξαφνικά τον χτυπήσαμε. Γενικά είμαι χαρούμενος για την ομάδα, επειδή ο Evgeny πήρε την ειδική».
7. LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka
«Ήταν δύσκολη αρχή, αλλά είμαστε στην 3η θέση. Στο 3ο χλμ. της ειδικής πήγαμε ευθεία και έπρεπε να κάνουμε όπισθεν. Είχα επίσης προβλήματα με το χειρόφρενο. Δεν ήταν μηχανικό, ήταν με τη θερμοκρασία, υπερθερμαινόταν και δε δούλευε. Για τη νυχτερινή ειδική θα χρησιμοποιήσουμε μαλακότερο στήσιμο, γιατί το αυτοκίνητο είναι πολύ σκληρό».
9. MIKKELSEN Andreas - MARKKULA Mikko
«Μας έσβησε τρεις φορές στην ειδική, δεν ήταν καθόλου καλή αρχή. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Στο σέρβις σχεδιάζουμε να αλλάξουμε τις αντιστρεπτικές, για να μειώσουμε την υποστροφή».
10. AL QASSIMI Khalid - MARTIN Scott
«Είναι δύσκολο να καθαρίζεις το δρόμο. Το αυτοκίνητο γλιστρούσε παντού. Δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου και αποφάσισα να αφήσω γκάζι, απλώς ταξιδεύαμε».
11. NEUVILLE Thierry - GILSOUL Nicolas
«Δεν οδήγησα γρήγορα, γιατί η ειδική ήταν δύσκολη και σκληρή. Στο τελευταίο κομμάτι χάσαμε χρόνο, γιατί είχαμε πρόβλημα στο πίσω διαφορικό. Ευτυχώς ολοκληρώσαμε την ειδική και τώρα μπορούμε να το επισκευάσουμε».
21. PROKOP Martin - ERNST Michal

«Είναι δύσκολο να οδηγείς στις πρώτες θέσεις, γιατί υπάρχει πολύ χώμα και η ειδική είναι πολύ γλιστερή, και ήταν δύσκολο να βρεις ρυθμό και αίσθηση. Ελπίζουμε οι ειδικές να είναι καλύτερες αύριο, γιατί οι σημερινές ήταν πολύ δύσκολες».

e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου