Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Συνελήφθησαν για κλοπή, με τη μέθοδο της απασχόλησης, στην Ελάτεια Φθιώτιδας


Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαπές για κλοπή, με τη μέθοδο της απασχόλησης,
 στην Ελάτεια Φθιώτιδας
Αναζητούνται ακόμη τρεις (3) συνεργοί τους
Άμεση η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων για την σύλληψή τους
Συνελήφθησαν, χθες (25-04-2013) το μεσημέρι στην Ελάτεια Φθιώτιδας....
, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας, δύο (2) ημεδαπές ROMA , ηλικίας 23 και 15 ετών αντίστοιχα, κάτοικοι Πυρίου Θηβών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συνέργεια σε κλοπή από οικία στην περιοχή της Ελάτειας.
Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται ακόμη τρία (3) άτομα, συνεργοί τους, οι οποίοι αναζητούνται από τις Αστυνομικές Αρχές.
Ειδικότερα, χθες περίπου στις 12:15΄ το μεσημέρι, οι πέντε (5) δράστες, εκ των οποίων οι τρεις γυναίκες και οι δύο άνδρες, επιβαίνοντας σε ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μετέβησαν σε οικία, ιδιοκτησίας 56χρονης ημεδαπής, στην Ελάτεια.
Στη συνέχεια και ενώ οι δύο συλληφθείσες απασχολούσαν την 56χρονη ιδιοκτήτρια, η οποία βρισκόταν στην πίσω αυλή της οικίας της, ο ένας εκ των τριών συνεργών τους εισήλθε, από την ανασφάλιστη κύρια είσοδο, στο εσωτερικό της οικίας και αφαίρεσε δύο χρυσούς σταυρούς με αλυσίδες και μία αλυσίδα χειρός, συνολικής αξίας (800) περίπου ευρώ και ακολούθως διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα αστυνομικοί, που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν τις δύο δράστιδες στην περιοχή της Ελάτειας και τις προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας, όπου αναγνωρίσθηκαν από την παθούσα και συνελήφθησαν.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, σε συνδυασμό με κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των δύο (2) εκ των τριών (3) συνεργών τους, οι οποίοι αναζητούνται από τις Αστυνομικές Αρχές .
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.
Η 23χρονη συλληφθείσα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου