Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Προβλήματα του ογκολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και ζητήματα των καρκινοπαθών ασθενών


Ο Βουλευτής Φθιώτιδας Βασίλης Κυριακάκης καταθέτει ως αναφορά επιστολή του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κεντρικής Ελλάδος με την οποία αναδεικνύονται τα προβλήματα που αφορούν την λειτουργία του ογκολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και οι κίνδυνοι για την ζωή....
και την αξιοπρέπεια των καρκινοπαθών ασθενών από τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, φάρμακα και αναλώσιμα λόγω των μνημονιακών πολιτικών στην υγεία.
Συγκεκριμένα ο σύλλογος αναδεικνύει με την επιστολή του το μεγάλο πρόβλημα σε έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Συγκεκριμένα  υπάρχει μόνο ένας ογκολόγος για εκατοντάδες ασθενείς της ευρύτερης περιοχής. Αιτείται την προκήρυξη άμεσα και με την αίσθηση του κατεπείγοντος, θέσεων μονίμων ιατρών στις θέσεις των Παθολόγων-Ογκολόγων-Χημειοθεραπευτών, επιπλέον θέσεων νοσηλευτών και τη λειτουργία μαγνητικού τομογράφου και Ακτινοθεραπευτικού τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
Τέλος αιτείται να αναθεωρηθεί το θεσμικό πλαίσιο με στόχο την δωρεάν παροχή της φαρμακευτικής αγωγής και δωρεάν πραγματοποίηση των ιατρικών εξετάσεων στην κατηγορία των καρκινοπαθών ασθενών.

Σας υποβάλλουμε τη σχετική επιστολή και το αίτημα μας και αναμένουμε την απάντηση και τις ενέργειες σας.
Ο αναφέρων Βουλευτής
Βασίλης Κυριακάκης


Διαβάστε την επιστολή του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κεντρικής Ελλάδας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου