Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας κάθισε σήμερα ο πρώην δήμαρχος Ελάτειας Δημήτρης Παπαγεωργίου με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο κύριος Παπαγεωργίου ως δήμαρχος...
δεν είχε σφραγίσει δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσαν στην Ελάτεια χωρίς άδεια λειτουργίας.
Μετά την ακροαματική διαδικασία το δικαστήριο τον έκρινε ομόφωνα αθώο.
Όπως δήλωσε στο lamiastar.gr ο συνήγορος υπεράσπισης του κ. Παπαγεωργίου, κ. Κωνσταντίνος Μπαρούτας "από την ακροαματική διαδικασία και από τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης και κατηγορίας προέκυψε ότι ο πρώην Δήμαρχος δεν ενήργησε με δόλο κατά την άσκηση των καθηκόντων και την μη σφράγιση της λειτουργίας των δύο καταστημάτων, μη προσποριζόμενος παράνομο όφελος σε άλλους και μη παραβαίνοντας τα καθήκοντα της υπηρεσίας του."
lamiastar.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.
Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.