Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ, ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 31.03.2013 στην Αμφίκλεια οι δράσεις του ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ, οι οποίες ήταν αφιερωμένες στην ημέρα της δασοπονίας, με δεντροφύτευση από μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων του τοπικού Δημοτικού Σχολείου, στον... περιβάλλοντα χώρο του υπό ολοκλήρωση Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αμφίκλειας, στον Παρνασσό. 
 Το συγκεκριμένο συγκρότημα είναι οι παλιές κατασκηνώσεις του Υπουργείου Παιδείας οι οποίες καταστράφηκαν ολοσχερώς από την μεγάλη πυρκαγιά του 1977 στον Παρνασσό και οι οποίες με συνεχείς προσπάθειες πολλών χρόνων, όλων των από τότε τοπικών Δημοτικών Αρχών, περιήλθαν ιδιοκτησιακά στον Δήμο Αμφίκλειας και την τριετία 2007 - 2010 αποκαταστάθηκαν σύμφωνα με τις προϋπάρχουσες μελέτες. 
Σε τμήμα του συγκροτήματος φιλοδοξεί να εγκαταστήσει την έδρα του ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ζωντανεύοντας πάλι τον χώρο. Στις παλιές φωτογραφίες εικονίζονται περασμένα κατασκηνωτικά στιγμιότυπα στον χώρο.
Δ. Καλπύρης
παλιός κατασκηνωτής
Αμφίκλεια       
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.