Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ : Προβλήματα παγοποίησης των αναβατήρων! (Φωτοενημέρωση)

Με προβλήματα ξεκίνησε η μέρα σήμερα αφού η παγοποίηση δεν  επέτρεψε να ανοίξουν έγκαιρα οι αναβατήρες. Το προσωπικό κατέλαβε μεγάλες προσπάθειες για την...
αποπαγοποίηση και τον αποχιονισμό αλλά δυστυχώς ο αγώνας ήταν άνισος αφού η κακοκαιρία σταμάτησε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Έτσι ότι δουλειά είχε γίνει από χθες το βράδυ πήγε στράφι!
Το πρωί ξεκίνησε η λειτουργία του ΧΚΠ με τους αναβατήρες Αφροδίτη, Αίολο, Ήρα και Παν. Κατόπιν και συγκεκριμένα στις 10:30 τέθηκαν σε λειτουργία οι αναβατήρες Βάκχος, Περικλής και Πυθία, στις 12:30 οι Ηρακλής και Ηνίοχος και στις 13:30 ο Ερμής και στις 15:00 ο Οδυσσέας.
Ευτυχώς ο καιρός τα πήγε πολύ καλά με λιακάδες και ασθενείς νεφώσεις προς το μεσημέρι, ο αέρας επίσης ήταν ασθενής κι έτσι με αυτές τις συνθήκες κατέστη δυνατό να διεξαχθεί το Sunset Ski.
Λόγω των προβλημάτων στη λειτουργία των αναβατήρων το εισιτήριο χιονοδρομίας σήμερα προσφέρθηκε με έκπτωση 20%.
 
Αύριο Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα προβλέπεται καλός καιρός και εξαιρετικές συνθήκες για χιονοδρομία με όλους τους αναβατήρες και τις πίστες του ΧΚΠ σε λειτουργία. Σας περιμένουμε να απολαύσετε τη χιονοδρομία τόσο εντός των πιστών όσο και στις εκτός πίστας διαδρομές.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου